Azraaa02 132420 Çocuğa tatlı şeyler yedirdin yedirdin midesini bozdun o yüzden iştahı yok ciğerlerine vurdu 🤣🤣🤣
bir_pasa_annesi Meralll Amin sagol cnm aynen hepsi gelip geciyor ama yasanılanlar unutulmuyor rabbim kim ne yasattıysa hepsini bir bir yasatsın onlara Baska bir şey demiyorum bende gectim o yollardan
bir_pasa_annesi 132420 tam tersi o taraftsn kim görse ee bu ana tarafı hiç bu tarafa benzemiyor diyolar 💃💃💃
ogretmen61 İlk aylarda tulumlar takım oluyorya şapkalı falan şapkasını takıyordum saçı uzamaz takma çıkar onu ben sevmiyorum şapka diyodu😂 ben seviyorum takacam dedim ve taktımm💪🏻
Tashavva Doğuştan kayınvalide kanına yukleniyor sanırım bu söz 😂😂 hepsi aynı seyi soyluyor olamaz🙄🙄 8 aylık bebekte cıkaramayacak gaz olur mu 🙄 4 ay basimin etini yedi zaten gaz gaz diye diye
Mom87 132420 kışın memleketten geliyorlar geçen sen geldiklerinde biz geldikten sonra uzadı kilo aldı bu senede biz geldikten sonra konuşmaya başladı okuyup üflüyorum 🤦🤦🤦🤦
Mhulya011 132420 çiçekleri de yolar daha. Tencere tava ile de oynar daha. Heryerw ulaşır daha bu. Tabiki herşeyi babası.. Ve amcası Kuru ekmek seviyor yemeyi kızım aynı amcası oda sever. Bakışları aynı babası 😂 klıasik bir erkek ailesi görüntüsü
_BirAnne 132420 kaynanam altta oturuyor her ağladığında yukarı çıkıyor niye ağlıyor bu diyor bıktım valla çocuk bu ağlar 😔 kendinde ağlayınca ağlasın ciğerleri açılsın diyo gırtlaklayasım geliyo 😡
Flamingom 132420 sana yemek vermiyorlar mı hasta mı ettiler seni oynatmıyorlar mı oyuncak almıyorlar mı beni kötüleyecek ya saolsun 😂ac bırakıyorum tabi bilerek hasta ediyoruz. Cocuga hep olumsuz sorular
MoRella 132420 Bi kere uyumadığını anlatıyorum telefonda, tabii uyumaz nazarın değiyor dedi. Ne bilicez belki senin nazarın değiyor dedim.. Ve derin bi sessizlik 😂