Benimkiler doğumdan çıkar çıkmaz daha sedyeden yatağa geçmeden odaya doluşmuşlar, kameralar açık canlı bağlantı whatsaptan hacı arkadaşlarına gösteriyorlar beni ve bebeğimi🙄 ki eşim de yurt dışındaydı gelememişti onu arayıp gösterin elin adamına niye gösteriyorsunuz.. emzircem kayınpeder odadan çıkmıyor , perdeyi kapatıverin diyorlar. Zaten sezeryan olmuşum , sütüm gelmedi bebeğim memeyi kavrayamadı. Perdenin arkasından soruyor emiyor mu emiyor mu? Kaynana da diyor ki yok süt gelmiyor ki!bişey diyemiyorum sinirden ter döküyorum. O arada doktor olan görümcem canlı yayına katılıyor ben sana sağma makinesini al demiştim , almadın mı yanına neden unuttun??
eve çıktık yine odadan çıkmıyorlar ben zorla emzirmek için çabalıyorum üzerime örtü örtmeye çalışıyor.
sezeryan sonrası daha 3. Gün göbeğin de olduğu gibi duruyor , kalmış öyle diyor 🙄 gümüş kapak dışardan belli olıyırmuş da kendine çeki düzen ver, bu da iyice saldı kendini diyor.. daha neler neler .. anlatsam roman olur.. bebeğim kolik olmuştu ağlıyor , annem babama diyor ki siz nazar ettiniz bu çocuğa .. Allah’a havale ettim en son ve konuşmuyorum 8 aydır, hayatımdan çıkarmak en doğru karar oldu benim için