132420 Sadiye1 oğullarını aldık çünkü 😀 kaynanam bizdeyken ben hastalanırım kesin o gün kaynanamda hastalanır kendi kızı dedi kıskanıyor diye😀😀
KumsalRoza “Oğlum bebegi internetten büyütüyorsunuz.biz de büyüttük cocuk hic boyle seyler yoktu” oglum sana söylüyorum gelinim sen anla🤭
Hepoyleolurzaten 132420 hava çok soğuk üşütme vallahin de ben donuyorum temmuz sıcağındada aynı şeyi soyluyrodu klimalı oldada yatmasin vallahi de çok soğuk vallahi de çok soğuk 🙈😁😁😁
Ebruyigit12 132420 aç bu çocuk !!!! Şu laftan midem bulandı birde her gün yıkayın bu çocuğu !! Kendini toplasın çünkü çocuk çürür yoksa 🤦♀️🤦♀️
Zeynepalya_ve_annesi 132420 yok değil ama meraklı markete giderim torbaları süzer bişey alayım hayırlı olsun demez güle güle kullan yarım ağız der ama oda çok çekmiş kayınbabamdan napsın bişekilde birimizden birinden çıkarıyo oda 🤣
Aysentrn 132420 1-) ben kaç çocuk büyüttüm seninki gibisini görmedim. 2-)Sen bide Cahidenin(ektim) çocuklarını görecektin.
adelheid 132420 doymuyor mu acaba , şimdi buna bakmak da ne var daha küçük ( tek başıma bakıyorum, ailem gurbette kendileri burada) 😊
Bremenmizikacilari Çok şükür gerekli gereksiz konuşarak canımı sıkan bir kayınvalidem yok. Her şeyi bana bırakır. Kayınpederim bi şey dese bile annesi bilir der 🤗 🧿
Uzymom 132420 ‘beni neden yok sayıyosun’ daha bugün bile bu lafı söyledi ağzına yapıstı cocuk dogdugundan beri 😅