kahvekokusuu 132420 daha kapidan girer girmez cocugu kucagina alıp ac mısın oglum sen doymadin mi deyince cinlerim tepeme çıkıyo
Alpyas kahvekokusuu ay hepsi aynı demekki benimkide mama yedinmi oğlum aç bak yicem diyo nasıl diyosa artık küçücük bebe bi onla konuşuyo
EET kahvekokusuu aynı mama veriorum ağlıyo sonra doymadımı acaba bi dahamı versek demiyormu halbuki peşine ben emziricem uyucak zaten
Silao Ver tarhana çorbasını içsin hiçbirşey olmaz oğlum da içerdi ben hiç Böyle ağlayan bebek görmedim bi garip bu (oğlum daha 5 aylık 🤦🏻😂)
Mucizem38 132420 hızlı çekiyorsa bebiş tuttuğu için düşe bilir ama yavaş yavaş yanağına dokunarak çekiyorsan bişey olmaz 😂😂😂💋💋
Silao 132420 zaten ona göre onun çocukları beşiğe koymuş yemek yapmış bi gelmiş içeri hepsi 10 yaşında hiç sıkıntı çekmemiş 🤪
Cicekimftm 132420 3 bebegimede dogumdan sonra ısrarla vermem icin konustu,bikmadan. “ben mücahide(eşim)hem mememden süt verdim,hem pirinç unundan mama yaptim” yemin ederim 6 ay bunu tekrarladı ısrarla. Heryerde,her sartta nedense 6 ay sonra susuyor 😂😂
Aysedurubenveniste Cicekimftm yeminle aynı benimki de öyle. Hastanede başladı mama verelim demeye. Ki sütüm de var he. Sadece doğal olarak ilk defa emzirirken zorlanıyorum o kadar. Kızım da asla biberon emzik mama falan almadı. Şimdi 7 aylık ek gıdaya geçti de sustu mama konusunda🙄
Merve1134 Cicekimftm benimki de ayni doymuyor mu mama alalım hangisini alım mama alım mama.delisi kadın