Sedakanikyiss Duruhande benim ikizlerimi de kabız yaptı doktorumuz coledan d3 yazdı. Eğer başınıza gelirse bilinki ondan dolayıdır.
Busrayolcu ATC benimki zorlanarak yapıyo yardım etmeden yapamıyo bende bu d vitaminini kesip well care verdim bugün itibariyle ,eğer bunla geçmezse gaz damlası olarak samp siplex var onu da vermeyi bırakıcam çünkü bunlardan önce böyle değildi sanki
Partk Sodya canm kalsym sevynez kaç biz hastanede yatyoruz da size ne dedi doktorunuz 11.5 suan bizim
Sodya Partk bu yuzden mi hastanede yatiyosunuz canim.bize henuz bi sey demediler ama en son 10.5 olmus . Genetik testi yapildi onun sonucunu bekliyoruz.bi sorun yaratiyo mu acaba
NazliBltHy Duruhande canım benim bebeğim 19 günlük 15. Gün başla dedi doktorumuz günde 3 damla veriyorum ve herkese öyle söylüyorlar zamanını sen belirliyorsun
NazliBltHy ATC ya yoksa benim bebeğimin bu kadar çok gaz çıkarmasının sebebi bu damla mı ? Baya da sesli falan çıkarıyor çocuk mahvoldu
ATC NazliBltHy aynen ben şu an hem onu hemde zinco damla kullanıyorum biraz rahatlıyor ama hiç eskisi gibi rahat olmadı😔
NazliBltHy ATC yan etkilerinde yazıyor zaten e vermesek te olmuyor rezene ile atlatmaya çalışıyorum 😢