Deletedmom58 Serap5252 prospektüsüne bakarsanız ayçiçek yağı paraben yada bha yazar☺️ Ayçiçek yağı gaz ve kabız yapar
ATC Mervebtnrr bizde de kabız değil ama çok zorlanıyor yaparken ıkınıp ağlıyor ebe ye söyledim bi kaç güm kes bakalım dedi inŞAllaj düzelir bu senşn yazdığın kabuz yaptımı?
NazliBltHy ATC ya yoksa benim bebeğimin bu kadar çok gaz çıkarmasının sebebi bu damla mı ? Baya da sesli falan çıkarıyor çocuk mahvoldu
-erCansu- ervaaaa vaalla bende oyle dusunuyorum surekli gaz halinde bugün ocean aldim yarin kullanmaya baslicam bakalm ne olacak
ervaaaa -erCansu- benimde gaz herhalde ya hiç durmuyor gece de gündüzde yarım saatte bir uyanıp ağlıyor yarım saat bile sürmediğinden eminim
ervaaaa -erCansu- bende ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bide yalnızım hiç kimse yok iyice zorlanıyorum ya
Betul34 -erCansu- benimde bebeğim kıvranıyor ıkınıyor uyanıyor geceleri çok gazı var bunu kullanıyorum bende ana çocuk doktorum kullanabilirsin dedi çok tuhaf madem böyle bişey var neden toplatılmıyor bu ilaç
Esdat Serap5252 vala tatlım içeriği araştırılmış parapen iceriyormus dr. Sordum.evet öyle bi muhabbet yapılıyor şuan kullanma dedi
SerpilG Duruhande banada sağlık ocağı verdi onu ama özeldeki Dr katkılı o onu kullanma dedi başka ilaç yazdı
Miraclemom Ben de devit 3 kullanıyorum gunde 1 defa 3 er damla ılk ay cok gaz yaptı 2. Ay alıştı ki oğlum cok kabızdı üstelik 3 günde falan 1 yapıyordu. Ama şimdi parabenden dolayı kafam karıştı 2 aydır kullandık. neden veriliyor ki madem, bi uyarsalar keşke bide ücretsiz falan veriyor saglık ocakları 2 şişe daha var. Ama ocean ya da prodevit almayı düşünüy
taninmayananne Duruhande günde üç danla bıngıldak diş ve kemik gelişimi için çok önemli ihmal etmeyin birde biz kabızlık falan yaşamadık 😊
Duruhande Çok teşekkür ederim kızlar gerek kalmadı yorumlardan sonra asla vermem. Allah razı olsun hepinizden. Bizde başka damla araştıralım 🙏🏻💕