Ebrudyg Hanımlar adetime 1 gün var acaba test yapsam çıkar mı ona göre gidip alacağım yoksa 1 hafta falan beklemem mi gerekiyor
Dilos01 Ebrudyg korumasız iliskiye girdiysen hamilelik bekliyorsan eğer deneyebilirsin erken gebelik testi belli eder ancak
Ebrudyg Ozelanneozelbebe ya ben 1 hafta var iken yaptım çıkmadı o yüzden beklesem mi yapsam mı bilemedim
Dilos01 Ebrudyg benimki ilk kurtajdi 4, ay hamile kalmıştım ovulasyon testi deneyin yumurtlama dönemi gorursunuz öyle daha kolay olur ben öyle hamile kalmıştım
YasemiNYagmur1 Ebrudyg şu ucuz testlerden almıştım adete 2 gün kala yapmıştım hatta çıkmıştı. Ama sabah ilk idrarla yapılmalı çünkü Hcg idrarda geç görülür o yüzden toplanması gerekir idrarda ki doğru sonuç olsun.Hafif silik çizgiyle görmüştüm bende
Agg0207 Ebrudyg bence biraz daha bekle geç dollenmede olablir benim kızımda öyle oldu boşyere moreliniİ bozmamış olursnuz negatif çıkarsa
Dilos01 Ebrudyg yumurtlama testi takip ettin mi yanı canım ettiysen akıntı göğüs hassasiyeti agri olabilir 🥰