Kiziveannesii canım öncelikle diyet yapmıyorum o şekil verdim leslie başladım 25 ocak ’ta sonra porsiyonumu azalttim yaptığım yemeklerden az yiyorum su çok icemiyorum sadece ama etkisi büyük her gece yatmadan önce 4 yemek kaşığına pul biber nane ve katıp onu yiyorum akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum su çay vs içiyorum beyaz ekmek yemiyorum çavdarlı ve sabah 1 veya 2 dilim sadece haşlanmış yumurta salatalık domates sabah kahvaltısı öğle yemek yok acıkırsam meyve yiyorum akşam da az yemek yedim azim ettim azim çok önemli yapamam veremem demeyin asla ben öyle diyesim gliyrdu ama bu hafta dan sonra daha çok azim geldi bide en önemli nokta seher akgül kürleri var youtubeden onları deniyorum içiyorum yiyorum sürekli bazen akşam yemeği bile yemedigim oldu öğle yemek yendiyse akşam yok akşam yenecekse öğle yok 2 öğün yedim sadece Ben bir maraşlı olarak maraş tarhanası favorim her aksam yerdim yanına fındık ceviz bi kere onlardan vazgeçtim abur cubur da yerdim onu da ağzıma sürmedim ha bu hafta bi kaçamak yapmıştım eşim almış gelmiş zayıflamaya kararlı olduğum halde karşımda yedi bana da uzattı yedim 1 paket dünde az helva gömdüm yalan yok ama size şunu söyleyebilirim bol hareket edin ben evimde ince temizlik yapiyorum akşama kadar akşam da muhakkak leslie yapmadan yatmıyorum ve ip atlayıp mekik çekiyorum evimde her yer temiz ama hareket olsun diye tekrar temizliyorum mutfak dolapları olsun ici dışı döküyorum komple camlarımı sildim yerleri vileda değil de elimde siliyorum kapıları tozları dip bucak temizledim hareket halimdeydim yani bide üzerine az yemek ve spor sonuc 2 kilo👍🤩🤩