PasaAnnesii Urazinannesi2808 Amin püre soft carrefour da indirimde şuan da 32liraya düşmüştü gidebilirsem alicam çok güzel pamuklu geceleri ideal
Urazinannesi2808 Pandicornlar ben hep yanlarını kesiyorum kullanırken çünkü bebeğim 8 kilo şu an. 4 numara iyi geceler serisi kullanıyorum benim bebeğimde çok fazla iz yapıyor. Yapmasa çok seviyorum sleepyi de ama 🤷🏻♀️
Woody Pandicornlar yapmıyor 🙄 ben çok memnun kaldım gerçekten. Bez değiştirmek 20 dk mı alıyordu. Deliriyordum artık
zeynepzeze PasaAnnesii Carrefour sanal marketten de alabilirsiniz aslında, hiç bir sıkıntı olmuyor belki bilmiyorsanız yardımcı olmak istedim 🍀
PasaAnnesii zeynepzeze en az 60tllik alışveriş yapmam lazım benim evde yarım var 50li paket alicam sadece oda gece için günlük kullandığımı yeni aldım ondan
Pandicornlar nneslihan yapmaaa 🤣 kız kart buldum bu seferde error veriyor müşteri hizmetlerini arayacakmışım amaaaan 🙄
Prensinannesii Pandicornlar bende netten alıcaktım ama mağazada da geçerli e bebeğe gittiğimde pazartesiyi bekle dedi ordaki çalışan mağazaya bakabilirsiniz
Aysenurkk Fişinizi de prima uygulamasına okutup kalp kazanın sonra biriken kalplerle yine bez alın, mis gibi