Urazinannesi2808 Güzel anneler koşun yakalayın ! Prima premium care dört numara 126 tanesi 122 lira. Aktif bebek 5 numara 116 tanesi 107 lira. Ebebekte 🌸💐🙏🏼
Woody Urazinannesi2808 Ben de uyuyordum. Kalktım buhar makinesi kaptım. Yalnız tavsiyem bez stogu yapmayın. Bebek hareketlenince cırtlı bez çok zor oluyor. Sleepy külot beze geçtim. Çok memnun kaldım. Keşke hep sleepy alsaymışım 🙄 Elimde yüzlerce prima kaldı🤦♀️
89Kbr Urazinannesi2808 inşallaaahhhh🤞 bakalım darısı diğer indirimlerin başına.. yürüme arkadaşı ve aktivite masasını bekliyorum 😇
Urazinannesi2808 EsofmanliSevketHoca tebrik ederim 🎉💓 güle güle sağlıkla afiyetle kirletsinler inşallah 😘🙋🏻♀️
Urazinannesi2808 Pandicornlar internete özel ibaresini göremedim belki internete özel değildir ❣️💁🏻♀️
Urazinannesi2808 Woody bende seviyorum sleepyi hatta gece serisine bayılıyorum ama çok fazla iz yapıyor o yüzden almak istemiyorum. Ama tavsiyeniz için çoook teşekkür ederim 🙏🏼🌸❤️🥰
Pandicornlar Urazinannesi2808 kargo dahil 114 oluyor kartta tam 111 var şansıma ne yapayım bilemedim 🤣