Tgce16 Kızlar Montessori yatak aldık 90*190 ölçüleri Nevresim göremedim hiç bu ölçüde ya nereden bulabilirim ? Birde rahat bir yatak arıyorum hangi marka alayım ne alayım
Tgce16 Tgce16 Kızlar Montessori yatak aldık 90*190 ölçüleri Nevresim göremedim hiç bu ölçüde ya nereden bulabilirim ? Birde rahat bir yatak arıyorum hangi marka alayım ne alayım
ArdenTugce Tgce16 daha yatak alamadık bende araştırıyorum eşimle yatağımızı alalı bir buçuk sene oldu ama belimiz mahvoldu yataştan almıştık ordan almayı düşünmüyorum şu anda
Sevgi21 Tgce16 canm bende yeni oda yaptırdım daha gelmedi ama 120ye 190 yatak yaptırdım burda bı yatakci var içine yay felan koymuyo çocuk sağlığı için çok iyyiymis gorumcemler kaç senedir hep ordan çocuklarına kendilerine yatak yaptlar bizde yaptırdık yani yerinde olsm interneten pek almam ama hepsi burada da vardı yataşn felan
MuhammedAmine Tgce16 Tek kişilik nevresim takımları uyuyor . Ben lastikli çarşaf alıyorum tek kişilik yastığıda oluyor, tam oluyor . Yatağı yataşdan aldım . Antibakteriyel ve ortopedik olduktan sonra marka farketmez diye düşünüyorum .
Tgce16 Flamingom MuhammedAmine Tek kişiliklerin ölçüleri Büyük yazıyordu ya o yüzden emin olamadım çok teşekkür ederim 🙏
Melodii ArdenTugce bnde asla ve asla yataş enzadan almam.. en yakın zamanda en ortapediksiz yatağa razıyım 🥰🥰 ama bebeğim için bnde yatak yaptırmayı düşünüyorum, nereye nasıl hangi ölçülerde yaptıracağımı bilmiyorum 🤦♀️
Flamingom Tgce16 benim yatak bir tık buyuktu güzel sarıyordu lastiklileler. Daha yatagı kullanamadık gerci park yatakda yanımda yatıyor. Yatagı satmayı düşünüyorum bir küçüğünü almak için ama bakalım
Zelisblt Tgce16 canım kızımın yatağını markası kaplumbağaydı Sanırm,ok rahat ve kaliteli bi yatak çok memnunum. Nevresim takımlarınıda yatak odasını aldığım yerden aldım. Dikkatbebekvar dan aldım
ArdenTugce Melodii bende aynen tek kişilik yatak boyutunda oluyormuş ama nereden alacağımı bilmiyorum