melikeeomeer Derinarslan 35 gün yazıyor hiç bişey yapamıyoruz malesef hiç bir şekilde huysuzlugu huzursuzluğu bitmiyor uyku desen 0 zaten Bir an önce bitsin artık tükendim
Omero21 Derinarslan 1 ay sürüyor 20 gündür uğraşıyoruz değişmeyen hiçbişey kalmadı emmiyor sağıp veriyorum şubatın 11 inde bitiyor inşallah o zaman biraz daha düzelir tekrar emer diye bekliyorum :(
adelheid Derinarslan eski düzeni korumaya çalışıyorum uyku konusunda kararlı davranıyorum . Işe yarar gibi ama o eski halimizden eser yok şimdi
Mero06 Omero21 bende sahip veriyorum 2 ayından beri bitek geceleri emiyordu şimdi geceleri zor emziriyor oldum
Mero06 Derinarslan şuan atağın bitmesine 4 gün var ve 35 gün sürüyor inan çok kötü biliyorum bebeğinde olmayan huylar cıktı
Mero06 Derinarslan valla ben aslında şuan memnunum çok yeni şeyler öğrendi ama işte çok huzursuz ve uyku gerilemesi yasıyoruz bide dişler mahfetti bizi Açıkçası yıkılmadım ama ayakta da değilim 😁😁
BozkurtHan Arkadaşlar 4.ay atağı bebeğimiz 3 ay 1 günlükken mi başlıyor yoksa 4.ay 1 günlükken mi başlıyor. Benim oğlum 3 ay 3 günlük hala bir atak belirtisi yokda merak ettim. 5. Hafta ve 8, hafta ayaklarını geçirdik bu 4. Ayı anlamadım
Derinarslan BozkurtHan bizim 3 ay 27 günlüktü başladı.. geçmişteki atakları hiç birşeymiş. Sizin daha erken.
Cenan Derinarslan pes etmek üzereyim cidden dış ve atak çok zor… Biri nasılsın dese oturup hüngür hüngür aglicam 🤦
Derinarslan Cenan bende öyle ailemden uzaktayım bu 3 gündür artık perişan oldum dua ediyorum bir an önce geçsin. Daha diş var😭
Omero21 Cenan al benden de o kadar…diş,meme reddi,atak,kabız,açlık(alerjisi var resmen açım)yaşıyorum ama sadece nefes alıyorum diyeyim
Cenan Derinarslan benim erkenci ilk diş çıktı ikinci yolda atakla cidden zor sağıp besliyorum bide süt içmiyor uyumuyor… Cidden zor sabır işi
ENA aydan sesleniyorum. 4. Ay atağından beri uykularımızın düzeni bozuldu ve bir daha asla düzelmedi. Lütfen uyku egitimlerini araştırın, maddi imkanınız varsa eğitmen tutun. Desteksiz uyumaya erkenden alıştırın, yoksa bizim gibi gündüz 30 40 dakikadan fazla asla uyumayan bir bebeğiniz olur😔