Cgdmltr93 Kızlar verdiğiniz besinlerin neye iyi geldikleriyle birlikte paylaşırsanız çok yararlı bir post olur. Herkes bir besin paylaşsa ne güzel faydalanırız. Mesela ben sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum hem iştahı açıyor hem kan yapıyor. Kan damlası kullanmıyoruz kanımız çok iyi çok şükür. Siz neleri ne sebeple veriyorsunuz??
Cgdmltr93 Cgdmltr93 avakado veriyorum çünkü vitamin, protein, doğal yağ, folat, lif, potasyum, E vitamini, demir ve antioksidan bulunduruyor bu yüzden bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok yararlı..
Ikrazumra19 Cgdmltr93 bende her sabah Keciboynuzu özü veriyorum hem istahini aciyor hem kan yapiyor Her sabah 1 yumurta mutlaka protin icin yediriyorum
Mina_momy Cgdmltr93 bizde 5 ay 20 günlüğüz. Versem olur mu süt alerjimiz var ne şekilde verebilirim. Birde yumurta sarısını verebilir miyim onu da merak ediyorum .
Khumar_cafar Balbocegi avakadoyu nasil veriyorsunuz? Benim kiz kasikla ben verirsem hayatta yemez. O yuzden bi ara muzla karistirip vereyim dedim yemedi. Siz nasil yapiyorsunuz bi aydinlatin beni🤗
MotherQueen Cgdmltr93 bende vereyim o zaman nasıl veriyorsunuz direk ezerekmi içine peynir falan karıştıramıyorum ben bebeğim alerjik direk kendisini verebilirim değilmi
Cgdmltr93 MotherQueen alerjik bebeklerde verilir mi bilmiyorum doktorunuza danışın muzla karıştırıp verebilirsiniz
Koalamm MotherQueen Tahilli kaşık mamasına katabilirsiniz meyve pürelerine ekleyebilirsiniz pancek yapabilirsnz yulaf ile yoğurt ev yapımı bebe büsküvi ile bir çok şeyle verilebilir
Flashtv MotherQueen Benim oğlum 7 aylıkken vermiştim alerji yapmıştı. Şimdi 9 ay 10 günlük tekrar denicem 3 gün kuralıyla verebilirsin canım
Cgdmltr93 Mina_momy bi çay kaşığı tadım yaptırın 3 gün kuralına uygun olarak. Avakado sindirimi çok kolay ek gıdaya başlayan bebekler rahatlıkla kullanabilir.