Slhynr Selamlar oglumda 2 aydır egzama var kolunda basladı ve gecmıyor yayıylıyor ! Kortızonlu kremde kullandım yıne sonuc yok bır bılgınız varmı 6,5 aylık oldu ! Vucudunu nemlendırmek ıcın bebe yagı kullanıyorum ama bı sonuc yok losyon kullananlar varmı varsa hangı losyon ıyı geldı ! Hıc gecmıcek dıye cok korkuyorum ne yapmam gerekıyor sebebı bulmak ıcın kan testımı yaptırayım cıldırcam
elifiii Slhynr geçmiş olsun, yayılma varsa mutlaka alerji testi yaptırın. Siz de bu süreçte süt ve süt ürünleri, yumurta, tavuk, dana eti tüketmemeye calısın. bakliyat yeşillik vs. ile beslenin. alerjik besin tüketmeyin. yediklerinizi not edin gün gün.
Liyaa Slhynr cnm benim kızımın egzamasını bebek yağı çoğaltı hemen kestim farkeder etmez yüzüne hiçbirşey sürme dedi doktorun şampuan olarakta sebamede geçtik çok şükür azaldı kaşımadığı sürece ortaya çıkmıyor bide ben her gün coresatin pembe kutulu olanından sürüyorum yüzünü o krem iyileştirdi
Btlnl_20 Slhynr benim kızımın yüzü ve kulak arkalarında olmuştu Mustela losyon çok iyi geldi bir de yumurta yemeyi bıraktım doktorumun tavsiyesiydi küçük bebeklerde çok alerjen olabiliyormuş yumurta
Slhynr Tesekkur ederım dedıklerınızden yıyorum belkıde o yaptı cok uzuluyorum kolunda basladı bacaklar sırt derken sımdıden bogazınınaltı yanaklar sıne kısmı ! Ben sutum az geldgı ıcın mama verıyorum gunde 100 cc anca alıyor sut mamadanda olmus olabılırmı !
Esrali Benim Kızımda da egzama vardı bir sürü krem kullandım geçiyordu sonra tekrar başlıyordu en sonunda kendim çözdüm . Kızımın inek sütüne alerjisi varmış . Test yaptırmaya gerek kalmadı yani. Yediklerimden çok kıstım ama yüzü hiç düzelmemişti bir gün yüzü düzeldi hiç bi şey yoktu bi bardak süt içtim akşama kızım da yine başladı bi kaç sefer daha denedim sütle yapılan şeylerle yine aynısı oldu . Şuan da me ben ne kızım süt ürünü tüketmiyoruz 7.buçuk ayılığız . Birde çok terlerse eğer hafif kızarıyor doktorumuz yünlü şeylerden uzak tut bir de terlemesin demişti . Çok geçmiş olsun
Masalannesi Her gordugum yerde yazıyorum cunku bu durumun zorlugunu yasayan bilir. Mustelanin banyo urunleri ve kremini kullanin. Doktor ve eczane onaylı. Yine de kendi doktorunuza danisip alin.ben ilk gunden mukemmel sonuc aldim bebegimde.
Slhynr Masalannesi ben almanyadayım acaba burdada varmı o krem ! Parfumsuz fılanmı tıbbı ılac mı yoksa kremmı
Alya_Busra Dzehra merhaba cnm alerji testi için hangi bölüme gitmeliyim benim bebegimdede var egzama geçen doktora getirdim hametan ve locoderm diye 2 krem yazdı çokta etkisi olmadı çenesindekiler biraz geçti gibi ama gözünün üstü kızarıyor kulak arkası kabuk bağlamış kafasındada Konak var bende alerjisi olduğunu düşünüyorum😒
Masalannesi Slhynr tamamen parfumsuz kortizonsuz. Zaten cogu anne ,sorun olmasa bile bu uruleri kullaniyor bebeklerine.
Dzehra Slhynr inşallah bir çare bulursunuz. Size bulunduğunuz ilde alerji uzmanı bir cpcuk dr.una gitmenizi öneririm. Araştırın bulun ve ona gidin bence. En iyi teşhisi o koyacaktır. Çoğu doktor bu alerji konusunda pek bilgiye sahip değil tecrübeli olarak söylüyorum
Liyaa Slhynr krem doktoruma sordum sürekki kullanabilirmiyim cildine iyi geldi dedim kullanabilirsin pişiğede iyi gelir dedi günlük kullanımda zarar olmuyormuş sizde danışın isterseniz ben bir çok kişiden bu kremi duydum
Slhynr Dzehra evet yurt dısı dahada beter cocuk dr mantara benzıyor olabılır cumlesı ıle mantar kremı verdı ve yanlıs tedavı yaptım cocuguma kı ozamn nohut tanesı kadardı !!! Aklıma geldıkce cıldıryorum
Dzehra Slhynr doğrudur benimde başıma geldi bu gibi şeyler. Dediğim gibi alerji uzmanı bir cpcuk dr.una gidin inşallah çare olacaktır
Valiva Slhynr vazelin bebek cildini çok güzel nemlendirir ama kozarıklı olfuğu zaman kortizonsuz ilaçlar fayda etmeyecektir
Simays Bizim 1 aydir gecmeyen kulak arkasindaki egzamasi doktor tavsiyesiyle bioderma cicabio creme le 1 haftada gecti siz gene de doktorunuza sorun ama cok guzel bir krem