Evet burada bu konuda delirdigim cok oldu, hatta kaygi giderici ilaca basladim. Herkes bana cocugu sal diyor ama icim hic rahat degil. Zaten genetik test verdirdim kromozomla.
Benimki 33 cm bas cevresi ile dogdi kilosu iyi boy 52 cm. Basi buyuyor ilk ay 3.3 buyudu hatta, gecen cok iyi bir prof’a gittim, bu guzel bir kafa falan dedi. Su an yuzde 25 persentilde oluyor basi yani ama dogdugunda sinirdaydi.
Cocugun boyu cok uzun, 52 cm dogdu ilk ay 57, ikinci ay 62.5 oldu. Simdi 2 bucuk aylik 65 cm. Yani yuzde 97 uzeri. 😯
Sonra cenesi icerdeydi dogdugunda baya, simdi daha cikti.
Bir avucunun icindeki cizgi garip, simian gibi ama iki cizgi kopruyle birlesiyordu, simdi o kopru kopmaya baslamis.
Bir de uzun kirpikleri baya, buna baktim mesela baglantili olabiliyor.
Genlerle ilgili bir sey cikacagini dusunuyorum,nadir seyler oluyor ya ve cok geriliyorum. İyi ki ilac kullaniyorum valla. Cok garip geliyor her sey. Korkuyorum her an bir sey olacak mi nobet vs, ya da gerileme gibi. Simdi deli gibi duruyorum ama parcalari birlestirince mantiksiz, hepsi tesaduf olamaz ya oluyorum.
Su an aktif, baya iyi ancak genetik seyler ilerledikce cikabiliyor. İnsanlar da simdiki halini gorunce cocuk iyi gayet sen degilsin diyor tabi. Hamileligim cok guzeldi, su an gercekten boyle olmasi cok uzucu. Bir de hep teselli gibi babasiyla benim kirpiklerimiz uzun, benim kafam xs-s arasi, babasi uzun ben de iri yapiliyim falan diye hep bahaneler oluyor. Kendimi kandirmak da istemiyorum. İnsallah gercekten iyidir, ciddi bir seyi yoktur.