Nilly Dorukalp köpüklü ve mukuslu hardal rengi kaka vardı sürekli. Önce vücutta sivilceler başladı sonra kafaya doğru ilerledi. Bütün yüzü saçlarının içi bile yüzlerce sivilce doluydu. Akşam olunca bi ağlamaya başlıyordu gece 3 e 4 e kadar bağırıyodu. Sesi kısılıyodu bağırmaktan. Gaz sancıları şiddetliydi.
Dorukalp Nilly bizimde gaz sancılarımız cok var alerjik kolik ddi doktorumuz damlalar verdi onları kullanıyorux kırmızı et beyaz et süt ve ürünleri herseye diyetteyim
Ntugba Mesafe prematüre olduu için başlamadım canım martin 5 inde kontrolü var ozman başliycaz ne yiycek bende bilmiyorum
Mesafe Ntugba Anladım cnm bende prematüre büyüttüm çok zordu başlarda Allah yardımcın olsun seninki anne sütü alıyomu peki sadece diyet mamaylamı geldiniz 7 aya
Ntugba Mesafe ilk 3 ay anne sütü aldı 4 aydır sadece diyet mama kullanıyor canım . evet zorluyor valla çok sağol
Zeycey Ygz o nasıl bir tatlı profil fotoğrafı 🍯 çocuk seni nasıl içim kaynadi maşallah . tatlım bende sagarak süt veriyorum az gelince memeden çok kavga ediyor bizim de süt alerjisi var bazen bir öğün mama vermek zorunda kalıyorum benden golden goat veriyorum ama korkarak
Ygz Zeycey canım cok tesekkür ederiz 🥰 eğer reaksiyon göstermiyosa korkmayın bakın biz atlattık alerjiyi şükür golden goat kullandık 7 ay aptamile geciş yaptık 2 hafta önce . Peynir yogurt vs yiyo artık şükür darısı başınıza 🙏🏻 Kaç aylık canm?
utkununannesi_ Mesafe bizimde süt alerjimiz var bebelac pepti junior kullanıyoruz tadı gerçekten kötü büyük adam bile içemez kalmış ki çocuklar içecek içine 1 takı kaşığı vanilya şurubu koyuyorum öyle içiyo
Zeycey Ygz inşallah.tam 7 aylık olduk , hiç kabarma olmuyor vücutta sadece ağzının kenari yoğurt değen yerler kizariyor deri testi yapıldı 3 aylıkken inek sütü alerjisi çıktı çok hafif keçi sütü de yaptık o hiç tepki vermedi
htceyll Ygz benim bebeğimde 45 günlük nutrica neocate kullanıyoruz ama çok huysuz kabız oldu sürekli agliyo fazi var ne yapacağımızı sasirdik bizde yardım edin