Cinarege_ çocuk doktoru süt alerjisi olduğunu söyledi süt ve süt ürünlerini tüketme dedi önce. Kestim tabi hemen. Ama diğer şeyleri yiyodum yumurta çilek beyaz ekmek fıstık gibi alerji yapabilecek şeyler. Çocuk daha kötü oldu. Sonra yine gittik. Bu defa süt alerjisinin kesin olduğunu ama bunun yanında başka alerjileri de olabileceğini söyledi. Diyeti çok katı bi şekilde uygula dedi. Ya da hiç emzirme sadece mama ver dedi. Ben sımsıkı bi diyete başladım çocuk yine de iyileşmedi. Sütüm azala azala kesilme noktasına geldi. Önce mamayı akşam bi defa verirken nerdeyse tamamen mamayla beslenir duruma geldi. Mamaları da beğenmiyordu sürekli reddediyodu. Yarım saatte bi mama yapıyodum ancak açlıktan delirince yarım biberon içiyodu. Ondan sonra alerji uzmanına gittik o da kaka ve kan testi yaptı. Neye baktı etti bilmiyorum. Beş gün sonra sonucu çıktı. Çocuğun süte alerjisi yok diyeti boz dedi. Korkumdan yudum yudum bozdum diyeti. Bir Bir buçuk ay sürdü bu maceramız. Şuan herşey yiyorum çocuğun hiçbirşeyi yok. Allah gerçekten alerjisi olan bebelere şifa annelere de sabır versin.