Burcc Gozzde-89 yemekle ilgili hiç bir problemimiz yok. Ama mesela oğlum aşırı da titiz. Yemek masasının üstü temiz olsun ister, elleri yağlandığı zaman temizlemeye çalışır, üstünü silkeler. Bilmiyorum biZim sorunumuz ne acaba 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Ayazhan-1302 Burcc bnm oğlumda 23 aylık aynı dediginiz gibi hamur kum dokunmuyor küçükken salatalık vs dokunmazdı şimdi onları alıyor ama kum fln eline yapışınca huylanıyor yine dediginiz gibi eli pis olunca hemen siliyor çok rahatsız oluyor
Gozzde-89 Burcc aslında bu aylarda bir cok cocukta duyuyorum ellerin temizlenmesi isteği vs bizde de bazen oluyor yoğun olmasada.Anlamak güç şuan umudum kitabı okuyup açıklamaya kavuşturmak bilinmezlik üzüyor çünkü neden diye düşünmekten yoruldum gerçekten
Gozzde-89 Ayazhan-1302 Belki ileride geçicek bişeydir ama işte insan endişe ediyor yine yaşadığım şehirde bu konuda uzman yokmuş bununla ilgilenen kişilere ergoterapist deniyormuş ist da falan var çok kafanıza takılırsa şehrinizde var mı bununla ilgilenen uzman bi araştırın
Burcc Gozzde-89 doktor kontrolümüzde sorucam mutlaka, önerirse bir uzman araştırırım. Bence sizde çok takmayın kafanıza. Teşekkür ederim🙏🏻🌸
Gozzde-89 Burcc merhaba ne yaptınız acabamerak ettım bızım doktorumuz bır pedagoga yonlendırdı henuz gıtmedık ama
gzdalidmr Burcc şu an durumu nasıl acaba benim oğlumda 1 yaş 10 günlük fakat ne ekmek ne mandalina hiçbirşeyi tutmuyor tiksiniyor çok üzülüyorum
Burcc gzdalidmr canım benim oğlum akışkan şeylere dokunamıyor. Yani çok sıvı değil ama nasıl anlatayım🤔 çamur, hamur, mesela traş köpüğü tarzı şeyler. Aslında çamura biraz daha alıştı ama henüz doktorumuzla da görüşemedik🤷🏻♀️
gzdalidmr laktas yaaa hiçbirşey mi tutmuyordu ne kadarlık şimdi bu durum kafama çok takıldı yani yemede sıkıntı yok fakat iş dokunmaya gelince tutmuyor ekmek dahi nasıl düzeldi acaba oyun hamuru slim falan mı aldınız genelde öyle diyorlar
laktas gzdalidmr 9 aylıkken. Farkettim. Yiyeceklere dokunmak istemiyordu. Bi 15 günde düzeldi. Tecrübe ettikçe birleyler geçiyor. Bizim yediklermize hevesleniyor cok. Yediklerimizden önüne koydum. Zamanla tuttu.
gzdalidmr laktas inşallah bende o şekilde yapayım o zaman insan hastalık mı ilerleyen zamanda tik olur mu diye düşünüyor
esmaamine Gozzde-89 kitap nasıldı benm kızımn yeme problemide var cok yordu ne yapmm gerrk bilmiyrm ;(
Gozzde-89 esmaamine esmaamine güzel bilgilendirici ama bir tatmin etmedı acıkcası cocuk doktorumuz pedagoga yonlendrdı henüz götürmedim ama düşünüyorum siz ne yaptınız
Burcc Gozzde-89 başladı oynamaya çok fazla üstüne gitmedim. Kendi haline bıraktım. Köpük, çamur oynuyor artık. 🌸
laktas Gozzde-89 şimdi bn öğretmen olarak bir rehber öğretmen arkadaşıma sordum. O da bana önüne bir çok dokunsal sey sun dedi. Mesela su, kimetik kum, farklı tip yiyecekler vs. Geçiyor merak etme
Burcc Badehandeyldz yoo aslında kayınvalidemin köy evi var her hafta sonu ordaydık çok da oynadı toprakla. Sorunumuz kum yada toprak değil çamur, köpük gibi akışkan şeylerle oynamasıydı. Şuan düzeldi zaten bir problem yok.
Gozzde-89 Burcc çok sevındım 😇 Bizim yıyeceklere dokunmk ıstememe dewam edıyor ama sewdıgı seylerı alıp yıyor anlayamadım bende köpük fln istemez dokunmaz traş köpüğü