Merveges Naciyedinc benin bebeğinde 3 ay 10 günlük vermeyince yapamıyor ama doktor dedi ki zeytinyağını mamasına kat çünkü boğazına yapışır Allah korusun bi daniş sende istersen canım boğulma gibi tıkanma yapıyor dedi ben sabah ilk mamasına 1 çay kaşığı koyuyorum 3 günde bir öyle yapıyor mesela perşembe koydum yaptı o gün cuma koymadım kendi yaptı yani alışmıyormuş doktorun dediği bu yönde
hilaliii Morfrenk böyle korkarsan ek gıda dönemin sıkıntılı geçer canım bebekler bizden daha cesur inan ki korkma
MihrimahinAnnesii Cnnsmy ver tabiki em doğal şey zeytinyağı ben sık sık verirdim sıkıntı yapmayın bebeklerinizi rahatlatın
Aytenkrktn Ben bir kaç damla mamasına katıyordum sıkıntı olmuyordu , ama bacaklarını karnına çekip bıraktıgım zamn kakasını yapmaya başlıyor belki siz de de işe yarayabilir
230820 Naciyedinc canım bebim bebegim prematüre bir bebek 6 5 aylık 870 gr dogdu 70 gr mınıda verdi 800 e düştü hastahaneden beri zeytin yağı hep veriliyordu her mamasına veya sütüne 1 çay kaşı yada 1 cc koyuluyordu taburcu olduktan sonrada veriyorum benim kızımda bazen 10 günü buluyor yapması karnı yumuşak anne sütü alıyorsa zeyen 10 güne kadar normal ben mamada veriyorum hep karnı ı kontrol ediyorum 10 güne gilan yaklaşırsa fitil veriyoruz 2 kez filan verdim heralde onun dılında 5 günde bazen 6 hatta 7 günde kendi yapıyor zeytin yağının bir zararı yok sadece direk ağızdan vermemek gerekiyor boguluyorlar cünkü ya mamasına yada sütüne ekleyin kiloda aldırıyor 😊