Halime_Ciner01 Rota aşısı yaptıran oldumu ve ne gibi durumlar oldu bilenler yardımcı olabilir mi bizde olacağız o yüzden bilgi almak istiyorum
Asyaipek Halime_Ciner01 biz iki dozunu da yaptırdık kuzum hiç bişey olmadı ağzından yavaş yavaş şırıngasını sıkarak içiriyorlar.aşıyı yaptırmadan bi 30-45 dk öncesi emzirmiş olda kusup çıkarmasın tekrar yapılamıyor kuzum eve dönerken de çok sarsmayın yine kusmasın kuzum belki huysuzluk yapabiliyormuş bi kaç gün bizde olmadı çok şükür bi ihtimal sadece demek ki 😘
AysMom Halime_Ciner01 aşı oldugumuz gun normale gore biraz huzursuzdu ve her gün kakasini yapr 2-3 kere ama aşıdan sonra kabiz oldu, ama aşıyla ilgisi var mi yoksa denk mi geldi onu bilmiyorum. Bunu disinda hicbi sorun yoktu:)
Nur1126 Halime_Ciner01 biz 2. Dozuyla birlekte rota aşıdını tamamşadık hiç bir sıkıntı olmadı sadece 2. Ayda 1. Dozu yeşil fosforlu bir kaka geldi ishale yakın 2 3 kere felan sonra normale döndü
Halime_Ciner01 Bebegim_28 çok şükür vurdurma diyenler olduğu için ama tabi çocuğum için aşıları yaptırırım
Halime_Ciner01 Asyaipek bende 2 doz yaptıracağım ilk defa😊 bunları bilmiyordum öğrenmiş oldum en azından öyle davranırım bebise
291029 AysMom merhabalar bizde dün olduk ilk dozunu dün hiç birşeyi yoktu gayet normaldi.Biraz kabızlıkla huysuzluk oldu.Çok şükür ateş falan yapmadı.
Halime_Ciner01 Nur1126 anladım bizde nasıl bir sorun olacak deneyim olacak en azından bizede ilk olacağı için bilgim yok
mirayilknurtolga Halime_Ciner01 2, 4 veya 3,5 aylıkken 2 doz şeklinde uygulanıyor rotarix. Ağızdan damla ile veriliyor. Sadece bağırsak hareketleri fazlalaşmıştı 2 gün biz de o kadar. Onun dışında farklı bir yan etkisi olmadı bizde.
Halime_Ciner01 mirayilknurtolga onlarla atlatalim 2aylik aşısı çok kötü geçti çünkü bunda nasıl yapılır olacak diye düşünüyorum en azından içim rahatladı hem ağızdan hemde bir sıkıntı olmadan
Nailekuru Halime_Ciner01 doktorumuz 2.dozu eczaneden alıp evde yapabilirsin dedi.zaten şırınga ile ağızdan mama içirir gibi veriyorsun basit yani
Nur1126 Halime_Ciner01 hiç endişelenme 😅 beni tanıyan bir görse bu yazdığımı sen bi kendine bak derlerde neyse 😀 korkulacak birşey yokmuş
mirayilknurtolga Halime_Ciner01 sıkıntı stres yapmayın 🌸 stres yaparsanız bebekte hissediyor ve daha da huzursuz oluyor bence.
Ek-istanbul Halime_Ciner01 biz yaptırdık hiç birşey olmadı 2 dozuda oldu bitti ağızdan veriliyor zaten
Halime_Ciner01 Nur1126 ya anneler olarak genelde böyleyiz aslında konu evlatlarımiz olunca korkuyoruz tedirgin oluyoruz
derodunya Halime_Ciner01 hic bir yan etki yaşamadık birini sağlık ocagında birinie evde bizzat ben yaptım
Halime_Ciner01 derodunya çok şükür pandeni sürecinde bir yandan iyi olmuş evde yapılmasi aslında ama ben yapamam ya birşey olur diye korkarım 🤦🏻♀️
Nur1126 Halime_Ciner01 ay hemde nasıl kafayı yicem nerdeyse ya babasına bile vermek istemiyorum bazen
derodunya Halime_Ciner01 yok kız sırınga zaten ben iki olarak verdim ilkini kustu sağolsun diger yarısını yuttu doktor bi damla bile yeter dedi