Umutununannesi
Hahah istemsizce son soruna guldum uçakta koltuk nasıl bulunur diye 😄
bak simdi canım benim internetten enuygun.com gir ordan tarihine şehirini seç. 1 yetişkin 1 bebek 0-2 yaş arası diye işaretle. bebeğine mecbur bilet alman lazım biletsiz olmaz ucaga almazlar yanı. O yüzden kimligi filan hepsi yanında olsun. Neyse o sayfadan biletini alabilirsin yada uçak firmaların kendi sayfalarından geneliktense alabilirsin. Pegasus genelikte uygun oluyor. Direk ucus al aktarmali alma. Cunku İzmir-Adana her zaman uçak olmayabilir o yüzden direke bak. Neyse Uçağa binmeden check-in yaptığınızda yanı biletin kesildiğinde kesen kişi kimlik kontrol vs yaptıktan sonra sana biletini veriyor. Bilettede koltuk numarası yaziyor. Onunla uçağa biniyorsun biniş kartın oluyor senin. Uçakta koltukların hepsi numaraları bulursun yanı. Bulamazsan hostesler zaten mecbur yardımcı oluyor millet hemen otursun diye. Cocugunu kucağına alıyorsun. Kucağında oturuyor yolculuk boyu. Yolculuk hemen hemen 1,5 saat sürer o yüzden çantanı cok pratik hazırla hersey elinin altında olsun. Emziriyorsan emzirme örtüsünü unutma. biberon veriyorsan sıcak su götür termosta ben oyle yapıyorum. Uçaktada veriyorlar bebeğime mama hazırlayacağım dediğinde yardımcı oluyorlar ama ben sıcak su nasıl kaynatıldığıni bilmediğim için kendim götürüyorum. alt değiştirme yeri tuvaletin icinde var ama o kadar küçük ki yanı o yüzden sen uçağa binmeden altını değiştir emzir ki uçağında ici rahat olsun. Coxugun emzik kullanıyorsa mutlaka yanında götür. Ucak kalkarken inerken agzina emzik ver ki basınç olmasın kulagina. Ekstra bi bataniye al uçak belki soguk olabilir havadayken. Ve çocuğunun oyalanabilecek oyuncaklar al yanına.
suan aklıma gelen bunlar sormak istediğin bir sey olursa yardımcı olurum. Hayırlı yolculuklar 🌸