Mommibi File351047 direk nasıl oyuna geçiyorlar anlamıyorum benim oğlumda öyle😌 bizde de olsa o enerji
Mommibi zeynominiik bunları okuduğuma sevindim canım teşekkür ederim inşallah bende başaşırırım tek korkum gece dalmaları. Mememle oynayarak uyuyor emzik ağzında. Arada uyanmalarında tekrar uykuya geçirebilirim umarım
Annebal Mommibi ayyy okdr gecmi gercekten🤔 gerci yine oglumun durumuna sukrediyorum ben 2-3 sefer kalkar ama kendim sut sagdigim icin bide ona kalktigimdan dolayi bence bole.. sizinki nasil
Mommibi Annebal benim oğlum bazen 2 defa kalkar bazen 5 6 defa kalkar bu diş dönemin de iyice şaşırdık kalkmaları uyku saatleri hiç normal değil memeye çok düşkün buaralar
Annebal Mommibi allahim kolayliklar versin dis donemi gercekten zor oluyor helede ust disler cok fena… bol sabirli gunler🌹
Elifadakrt Babase kızım geceleri uyuyor acaba bu şekilde devam edecek miyiz merak ediyorum. Hos o uyusa da ben hâlâ 2 saate bir emzirmek için uyanıyorum ama olsun :) inşallah hepimizin canları geceleri mışıl mışıl uyur