Ebrcrkc konak kaşıntı yapmaz canım netten okumuştum zeytin yağını sürün bebek tarakları var sert dişli olanla yana yatır taragı ters yöne tara kalkıo hepsi fakat saçlarıda gelicek ihtimalle çünkü konak saç kökünü güçsüzleştiriyprmuş bi nevi kopuyor kar egzama ise benim oğlum 2.5 aylıkken hortladı suan 7.5 aylığız yavaş yavaş azaldı arada kayboluyorlar diyebilirim bi kan testi yaptırdık alerji polikliğiniğinde yumurtaya ve süte alerjisi çıkmadı yünlü giysiler yapar çok baharatlı acı şeyler ve salça çok tüketme dedi doktorum emzirdiğim için ve bol bol nemlendirdim evde salondaki halıyı çıkarttım odadan ondan sonra hemen etkisini gördüm nemlendirici linola kullan dedi çok iyi geldi fakat her altını aldığımda komple vücuduna sürdüm hep kolay bi süreç değil insan çok yıpranıypr bide kendini kaşımaya çalışmasını görmek insanı mahfediyor hatta saf zeytin yağını bile sürdüm bi ara sürekli ilk önce bi doktora götürün test yapılsın sonrası kolay zaten 1 yaşından sonra kayboluyormuş inşallah kuzular iyi olur çok uzun oldu ya🙈🙈