Mnkinci Bebeğim 2 gün sonra 5 aylık olacak ve devam sütünü içirmekte zorlanıyorum 2 saat aralıklarla 60 cc içiyor ve 24 saatte toplam 600 cc içiyor sizce az değilmi biberonu ağzına zorla sokuyorum sizlerde durum nedir
afraninannesii Mnkinci sizinki bence iyi. Benim kızım 4 ay 24 günlük. Beni emiyor ama alerjisi olduğu için kilo alımı yavaş. Alerji maması içmesi lazım. Günde 90 Cc belki içiyor😬 benim sütüm de çok değil buna rağmen asla içmiyor. Ağzına zorla sokuyırum ama yine de içmiyor
Mysunshines17 Mnkinci Miktar olarak az ama geçici bir dönem olabilir mi ki hep mi iştahı boyleydi zbeninkiler o dönemde 900 ml civarı içerdi günde ama bazı günde istemeslerdi
Swmkva Mnkinci bizde de bu ay ile birlikte sorun başladı , aynı zamanda ek gıda tadımlarına başladık , doktorumuz bir sorun görmedi eskiden bebegim 150 CC yerdi hatta doymazdı şimdi 90-100 bazen 70 yiyor 2-3 saatte 1 ,doktorunuz en doğru bilgiyi verir
Mnkinci afraninannesii devam sütü içtiği halde kilo alımıda yavaş oluyor 6100 gram şuanda kilosuda zayıf yada bana öle geliyor
Prensesim-nefes Armesss iştah açıcı damlalar var doktora başvurun her bebeğin durumuna göre yazıyorlar
Prensesim-nefes Mnkinci benim bebeğimde çok zayıftı . Sma kullanıyorduk sonra keçi sütlü mamaya geçtik baby goat hem katkı maddesiz hemde güzel kilo aldırıyor tavsiye ederim .
afraninannesii Mnkinci benim kızım 6800 ama ilk iki ay çok güzel kilo aldı. Şimdi bayağı yavaşladı. Ama doktor sorun yok diyor. Doktorunuza danıştınız mı bu durumu?
Armesss Berrrrrooooo doktor ek gıdaya geçirdi onu da kabul etmedi artık ağlayacağım resmen 5-6 saat aç bırakıp dene dedi açlığı hissetsin onu yapıyorum ama yok ağlamıyor acıkınca
Ogretmen34 Prensesim-nefes bizde sma kullanıyoruz bebeğe yaramıyor mu ki kızımın kilo alımı gayet iyi benim
Mnkinci Mutluyuvam avent biberon kullanıyorum almıyor.damaklı emzik kullanıyoruz die nuk un damaklı biberonunu aldım yine aynı 🙄bebelac aptamil similac mamaları denedik hepsi aynı
Mnkinci afraninannesii 3.5 aya kadar emzirdim ben kilo alımı yavaş olduğu için doktor önerisiyle başladık mamaya mama da da durum aynı sütümde iyice azaldı çıkmazdayım
afraninannesii Mnkinci mama değiştirin belki tadını beğenmiyordur. Biberon almıyorsa kaşık biberon deneyin. Belki öyle içer.
Mysunshines17 Mnkinci Diş filan geliyor olabilir mi bizimde şimdi 7 ay 12 günlükler bizde pek iştahsızlik çekiyoruz
Prensesim-nefes Armesss bizde bi tane var ama daha bir gün oldu başlayalı . Diğer ilaçlardan biliyorum bende .