Busraata Kalps sabunlu suyla yıka hergun mendille ılık suyla sil ve havalandir oyle kurusun sonra pişik kremi sür canm
Canparcam_ Kalps Fotoyu kaldır canım kimin ne niyette olduğu belli değil. Ben Mustela pişik önleyici Krem kullanıyorum. Birkaç krem daha aldım bepanthol ve arkoda kullanıyorum canım bı dene istersen.
Sumoloji Altermed panthenol diye bir vücut sütü var. Sünnet olduktan sonra doktorumuz önerdi. Pişik içinde kullanabilirsiniz demişti. Gerçekten çok etkili memnun kaldım. Trendyolda daha uygun fiyatı bilginiz olsun. Çok geçmiş olsun
Cerennh Kalps aynısı oldu ne yaptıysam geçmedi,eczaneden mavi hametan var,2 3 sürmeye geçti, kesinlikle al sür
Burcu35 Kalps Alt değişiminde ılık su pamuk kullanın bi süre. Bepantol oda yoksa sudokrem oda yoksa kantoran yağı yada tüp arko krem çok işe yarıyor. Kıyamam acıyodurda o 😕 bazen başımıza geliyor malesef geçmiş olsun
Drynne Kalps bende silinmiş gözüküyor girdiğimde fotoğraf yoktu yorumlardan fotoğraf olduğunu anladım, geçmiş olsun
Ozelanneozelbebe BaraninAnnesi hayır hep sürüyorum ve geçiyor ki zaten arada tüm vücudunu zeytin yağı sürüyorum beslesinn diye
BaraninAnnesi Kalps bol bol yıka ve iyice kurula. Kuru olduğundan emin ol. Pisik nemden dolayı olur. Havalandırabilirsen havalandır ki kurusun. Bezi bağlayacağında sudocrem sur canım hemen geçer. Geçmiş olsun
18KasimAli Kalps bebek temizleme pamuğu kullanın ıslak mendil kullanmayın guzelce ıslatıp silin desitin pişik kremi kullanın
Ozelanneozelbebe BaraninAnnesi Siz bilirsiniz sadece öneride buldum ben sürüydüğüm için çok şükür geçiyor rahat ediyor yinede yorumumu dikkate aldığınız için teşekkür ederim