dlkaksy Arasannesi uyku düzeni değişti ki ben kesinlikle uykusuzluğa katlanamayan biriydim. Şuan uyumadan durabiliyorum.😄
dlkaksy dlkaksy hareketlerim önceden daha keyifliydi duşta saatlerce kalırdım yemeği çayı keyifle yapardım. Şuan herşey hızlı hızlı
Alipoyrax Zekimurendebizigorecekmi diğer çocuklara o duygu bendede çok değişti. Nette bile uzak bi arkadaşımın çocugunu görsem önceden bakar geçerdim. Şimdi görünce onların bebeklik halini düşünüp bi 5 dk seviyorum ekranı, okuyorum maşallah diyorum yavrum yavrum dye seviyorm falan 🤷🏻♀️😀
Ymncn Arasannesi Hayatım… Komple! iş ev şehir yaşam eş yeme içme uyku sosyal hayat ….. her şeye rağmen iyiki var bebeğim…
Biranneninoykusu Arasannesi tek değişen huyum, çok aşırı titiz bir insandım, düzen hastalığı var, kızımdan sonra hiç birşey gözüm görmüyor, hatta onunla ben de dağıtıyorum 😊
Arasannesi Biranneninoykusu ☺️ Ne güzel.ben de hala kısmende olsa o takıntı devam edıyor ama baya törpüledim dıyebılırım
EdaDeniz Arasannesi arkadaşlarım daha ılımlı ve daha güler yüzlü olduğumu söylüyorlar. Önceden ise giderken hazırlamak için harcadığim zamanı şimdi oğluma ayırıyorum bu yüzden biraz bakımsızlastim sanki en azından ben öyle hissediyorum. Aynanın karşında Max 10 dk kalabiliyorim.
Arasannesi EdaDeniz o hepımızde var ben belkı 10 dakıka bıle kalmıyorumdur🙂 yüz yıkama temızle nemlendır.saçı topla diş fırçala.bakım bunlardan ibaret😀
Canevlatlarim54 Cerenikom_ hahah aynen benimde inanki bugün biraz seslendim kendimi tuah hissetim 4 aydır ilk kez 😅😅
Sehert Uykusuzluk sabır soguk yemek cay. Ama tabi en guzel duyguyu da tattırdı. Evlat kokusu cennet kokusuymus
esmaemir17 Arasannesi Ben de aşırı sabırsız biriydim ama şimdi kendime bile şaşırıyorum herseye ılımlı bakan biri oldum.Bu ikinci bebeğim ama eşim de çok değişti ilgisiz sorumsuz biriydi.Şimdi her dediğimi yapan üzerimize titreyen bir adam oldu vesselam.😁😁
Arasannesi esmaemir17 o ne güzel hem eşiniz hem de sizin üzerinizde olumlu etkisi olmuş ne mutlu.Allah bozmasın🥰 sağlıkla büyütün
Aysegul2020 Arasannesi valla cok sey değiştir herseye yetismeye calisiyorum gecelri saat basi uyaniyorum benegim uyanmasa bile. Yorgunluktan oluyorum ama bir gülüşüne tum yorgunlugum gecip gidiyor. Tabi en onemlisi bol boll sabrı öğretti
Arasannesi Aysegul2020 sabretmezsek yapamayız zaten.Allahın işi işte büyük sabır verıyor güç dirayet verıyo.baska sey olsa bu kadar ugrasamazdım ama en yorgun halımle oglumla alakalı ne varsa yapabılıyorum çok şükür🥰
Arasannesi Denizulas-21 biraz daha büyüsünler kaldıgımız yerden devam ederız inşallah.Allah bağışlasın siz de sağlıkla büyütün🥰
Arasannesi Aselinaannesi öyle bir güç gelıyokı bırkac saatlık uykuyla hatta bazen hıc uyumadan bile günü bitirdiğimiz oluyor😅 saçlar benımde hep toplu hıc ugrasamıyorum yapmakla🙂
Aselinaannesi Arasannesi aynen dediğin gibi canım bazen hiç uykusuz bile dayanabiliyor insan annelik içgüdüsü, annelik o kadar kutsal ki evladi için herşeyin üstesinden gelebilme. Benim saçlar tepede topuz hep bazen hiç taramadan topuz toplarım hemen ama banyoya girince sonuç nafile 🤪😂😂