Fatma5477 Biogaiga kullanan anneler nasil kullandiniz? Eczacimiz önerdi bebeğim 43 günlük kullanilir mi ?
Mommyy70 Fatma5477 evet iyi bir probiyotiktir içeriği temizdir günde 5 damla aynı saatte kullanmanız önerilir
GramPozitifBakteri Fatma5477 İlk 3 ayımızı kurtaran damladır.Hergün aynı saatte 5 damla veriyordum.Yalnız 10 gün sonra falan göstermişti etkisini
Durukusunannesii Arzugulhzl tam olarak ne işe yarıyor ? Doktorumuz önerdi bebeğim kabız olduğu için kabızlığı gideriyomu acaba
Fatma5477 GramPozitifBakteri bizim gazimiz cok fazla gecebuykularini uyumaz oldu 10 gun nasil dayanir yavrum
TiniminiKayra Fatma5477 gunde 1kere 5damla veriyodum onun sayesinde 2bucuk aylikken gaz sorunumuz bitti
Sariye66 Fatma5477 bağırsak düzenleyicidir gaz damlası değildir. Günde bir defa beş damla kullanıyoruz doktor önerdiniz 6.ay kullanım gerekli dedi
TiniminiKayra Fatma5477 2haftalik flndi canim vermeye basladigimda hayır vermiyorum gaz sorunumuz yok
GramPozitifBakteri Fatma5477 Eğer karşılamazsa gaz damlası isteyin doktordan.Biogaia probiyotik zaten bağırsak düzenleyici her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilir.Kızımı çok rahatlatmıştı.Gaz da normal bir süreç geçicek merak etme bol bol masaj yapmaya devam et.