Bebektsk1 busraylmn merhaba nasıldı canım ilgisi alakası bilgisi bana bilgi veriri misin 12 haftalık hamileyim onu önerdi bi arkadaş
busraylmn Bebektsk1 ilgilidr ne sorsan söyler ama bnm beveğin kg tam bilmedi ii dedi hep 3 kg var dedi doğdu 2.60 lerde
Bebektsk1 343423betb yaa benim arkadaşsa ona sezeryan oldu o da çok memnun kalmış illa ona git hiç özele para vermene gerek yok dedi bende buraya sormak istedim
343423betb Bebektsk1 gidip bir görüşün o zaman aklınıza yatarsa devam edin enerjinizin tutmasıda çok önemli
Bebektsk1 343423betb evet çok haklısın inşallah iyidir bingölden gideceğim çünkü gittiğime değsin istiyorum
zeynepalp Ankara Sincan daydi bundan 7-8 sene önce. Ben o zaman bekardim ama annemin ameliyatını yapmıştı tek kelimeyle harika bı doktordu. İzindeyken bile hemşireyi arayıp hastaları gaz çıkardı mi diye soruyordu. 😬
Bebektsk1 zeynepalp evet ankaradan gelmiş ay inşallah iyi sonuç alırım kendisinden teşekkür ederim cevabın için
Bebektsk1 busraylmn gittim ben dün biraz aksi geldi bana bilgisi eminim iyi de sorduğum sorulara cevap hep terslenerek aldım. Kg konusunda her doktor yanılır çünkü ultrasonda net kg ölçülmüyor
Bebektsk1 bydyg03 ya bilgilisi evet ama biraz aksi geldi sadece sorularıma hiç cvp alamadım düzgün yada o gün yoğundu onun stresi vardı belli dr de bilemedim bebek le ilgili hiç birşey demedi mesela iyi kötü baktı geçti sadece😒