bitanem123 Kızlar tabikide bebeğime vermicem yanlış anlamayın 😂 eşim aşırı zayıfladı bu aralar bu tarifi yapsam versem her gun uyumadan önce kilo alırmı böle deneyip kilo alan varmı yoksa boşuna yapmayalım 😶
Epifenomen-gkc bitanem123 bir arkadaşım zayıflığından şikayetçi olup diyrtisyene gitmişti her gece yatmadan önce cicibebe muz ceviz fındık bal ve sütü blenderda çekip püre şeklinde yiyordu. 1 ayda 6 kilo aldı ama artık bunlardan tiksşnmişti :)
Ebruli101 bitanem123 Eylül Öztürk yapıyordu bir ara iyi kilo aldırıyor diyordu belki vardır sayfasında bir bakın isterseniz ne koydukları 🥰 biz daha çok verme tarafında olduğumuz için neler koyduğu aklımda yok ama muz cici bebe süt vardı
Sarekuzu_19 bitanem123 içerisine fıstık ezmesi ve balda ekleyin lise sondayken 40 kiloya düşmüştüm bunla toparladım
bitanem123 DilaraYigit1 ceviz bademle batarız bu 3ü aldırsın yeter adama kilo aldırcaz derken cebındeki parayı bitiririz 😂
bitanem123 Epifenomen-gkc ayy inşallah benim kocada alsın ben oldum duba gibi o zayıfladı bana verdi heralde kıloları
bitanem123 Monaroka benim karılığımı sorgulamak sanamı düştü istediğimi veririm. Kendım yapsam cici bebe vermem zaten 😂😂😂 sanki cici bebe zehir hı hiç içinde şekerde yok bi kere çok sağlıklı 🙁😂
bitanem123 Ebruli101 eylül öztürke inanmıyorum dediğine ürünlerinden almıştım fıs cıktı. Ama kılo aldırır inşallah ya bende instagramda gördüm
Epifenomen-gkc bitanem123 hahahaha. Benim eşim de diyette hamileliğimde beraber kilo almıştık doğum kilolarını verdim ama hala kilom var ve vücudumun toparlanması gerek iyice saldı 😭 ben emziriyorum diye diyet yapamıyorum ama bir gün biz de istediğimiz hale dönüşeceğiz inanıyorum bebeklerimiz sağ olsun da 😊
Ebruli101 bitanem123 yok ürün satan kimseye bende inanmam da böyle bir tarif paylaştı 😄 bunda da niye yalan söylesin cicibebe ile anlasmis değildir ya 🤣
Sarekuzu_19 bitanem123 bunu dene bı 12 kilo aldım ben ama ağzım hiç boş durmadı sürekli yedim gece bir somon tost yerdim 😂şimdide vericem diye ugrasiyorum
Zerr bitanem123 Tabiki de bebeğime veriyorum ne varki önden linçe karşı önlem almışsınız. Ceviz bile koyuyorum 😎
bitanem123 Zerr şey benim bebe daha 6 aylık ve cici bebe bana bile çok şekerli geliyor bebeğime vermek istemem açıkcası tercih meselesi 😊
bitanem123 Epifenomen-gkc ben inancımı yitirdim bacım 56 kıloyla hamile kaldım 36 giyiodum şimdi 40 giyiyorum 80le doguma gitim montım bile olmuyor şimdi daha giyememiştim dogru düzgün. Birde bogazım iyice açıldı gece gündüz atıştırıp doymuyorum. Diyete benimde ihtiyacım var bende emzirip mama veriyorum arada sözde bide emzıren anne cabuk verirmiş yalan 😂
Epifenomen-gkc bitanem123 o güzel zayıf vücutlar o güzel atlara binip gittiler 😭😭 inancını yitirme ya inanalım ki yaşayalım 😢