LzzyGrnt Mom078 kıyamam kuzuya. Bol bol sebze çorbası yapın soğanlı sarımsaklı iyi gelir inşallah çabucak atlatır tekrar çok geçmiş olsun
3melekannesiii Mom078 diş atesi 38 i gecmez bilginiz olsun veya biliyorsunuzdur 38 i de gecmemiş pek fazla inşallah sadece diştendir ama yinede götürmekte fayda var belki enfeksiyon veya Baska rahatsızlık olabilir ates ilk belirti oluyor genelde
Dogavesultan Mom078 geçen hafta aynı sorunu yaşadım tam 6 gün ateşlendi 40lara kadar çıktı götürmüştüm doktora üşütmüş dedi nezle dedi ilaç verdi kullandık 6. Günden sonra ateş bitti çok şükür inşallah önemli bişey değildir doktor bize diş ateşi 38e kadar çıkarmaz en fazla 37 buçuk olur dedi
3melekannesiii Mom078 gecmiş olsun acil sifalar diliyorum bademcik sorunu neymiş mikrop mu kapmış soguk mu almıs bizde 10 aylıgız korkuyorum her buldugu u agzına götürüyor
Birgul Mom078 canim iki gun once ayni durumu yasadik gozlerini acmdan inledi yanaklari kipkirimizi oldu.ama bizimki menenjit asisindandi.doktorumz dolven verin dedi sekiz saat arayla verdik bugun normale dondu allaha sukur.cok gecms olsun insallah onemli bisey degldir
Mom078 Birgul Bademcikleri şişmeye başlamış ilaç tedavisine başladık inşallah iyi gelir normale döner balyanağım
SeverusSnape Mom078 canım çok geçmiş olsun, korkma inşallah kötü bir şey olmayacak. Dişleri zorluyor olabilir, daha fazla yükselmeden önlemini de almışsın. Hayırlı haberler verirsin inşallah, hiç korkma🙏
Mom078 SeverusSnape Gittik geldik kuzum ilaç yazdı Dr iyi ki erken getirmişsin dedi yeni başlamış dedi
SeverusSnape Mom078 çok çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin yavrunun inşallah. Bebekler daha güçlü oluyor kolay atlatır inşallah hiç endişelenme. 🙏❤️