Mom078 10 aylık oldu 10 aydır ilk defa ateşlendi 38-38/1 yükseldi düştü sabaha kadar hiç uyumadı inledi sürekli calpol verdim biraz uyudu uyandı tekrar ateş şimdi duş aldırdım kucağımda çıplak uyudu kaldı uyansın Dr a gideceğiz Ya diş ateşi yada farklı bişi dua edin kötü birşey olmasın😞 çok mutsuz ve korkmuş hissediyorum
Seherronya Mom078 korkma canım önemli birşey değildir allahın izniyle 🙏 damaklarını kontrol ettin mi diştendir belki
Gunesimm1 Mom078 kızım 9 aylık bizde ilk kez 5 gu önce ateş gördük. Kızımi hiç böyle görmemiştim bende çok üzülüyordum. Bugün yeni yeni kendine geliyor ılaclarla.. bize faranjit dediler ama üst dişlerimiz geliyor o yüzden oldugnu düşünüyorum. Geçmiş olsun bebise mutlaka doktora götürün bi an önce iyilesmsi dilegiyle🌸
nur_eayni_h Mom078 çok geçmiş olsun😔 benim kızım da o dönemde öyle bir ateş geçirdi. Ama baktım geçmeyince ben doktora götürdüm kan tahlilinde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık geçti. Hatta bana dediler ki ilacı veriyorsun düşüyor ve arkasından geri yükseliyorsa diş değildir diye. Hakikaten de dişten değilmiş. Ne kontrol edin baktınız geçmiyor doktora götürün ama Allah’ın izniyle kötü bişey değildir korkmayın🌸
Seherronya Mom078 dolveni sor bi doktoruna benim kıza dolven verdi doktoru azı dişleri çıkartırken çok faydası oldu
calikusuu Mom078 Geçmiş olsun, 38,5 ‘u geçerse doktora gitmelisin . Muhtemelen dişten dolayıdır. Ateşi kontrol altında tutmaya çalış.
Balkizlarim Mom078 distendir canım duş aldirdin mi Allah yardımcın olsun 🤲🏻 korkma canım Allah’ın izniyle hicbisey olmaz sen dikkat et yeter ❣️
Redamancy Muhtemelen diştendir.Kontrol altında tutmaya çalışın, 38,5 üstü olursa hiç beklemeden doktora gidin.Geçmiş olsun.🥀
LzzyGrnt Oğlumun da geçen hafta böyleydi 2 gün üst üste acile gitmek zorunda kaldık çoğunlukla gece çıkıyordu 4 gün devamlı sürdü boğazları bakteri kapmış dedi antibiyotik verdi o şekilde geçti geceleri 40 a yaklaşıyordu ateşi çok korktum ama şükür geçti. İhmal etmeyin siz de gösterin hemen doktora inşallah kötü bir şey değildir çok geçmiş olsun miniğe 🙏🏻
Mom078 Seherronya 😞 bademcikleri şişmeye başlamış iyi ki hemen getirdin ilerlemeden dedi dolven, fitil ve antibiyotik verdi uyuyor şimdi