Zeydor Sevgili anneler Oglum 5 aylık oldu alnındaki kulaklarındaki kıllar dökülmedi hatta bıyıkları bile var pala diye seviyoruz boncugu ☺️sizce ne yapmalıyım ne zaman dökülür ??
Ipekk Zeydor 😊 belki eşinizinde öyleydi küçükken olablir yani yada sizinde. Yapacak bişe yok 😊 mesela benim kızımında belirgin kaşları var babası gibi😀 doğduğundan beri aynı
Deletedmom412 Zeydor dökülür ama dökülmeyedebilir benim kızımında tüyleri fazlaca😂 Kulak alın yanak bacak kol sırt... Bende tüylüyüm bana çekti kesin dökülmez😂
baldanadam . Ipekk merhaba bebeginiz kasinin ortasinda da tuy var miydi hic dokulme oldu mu gecen surede benim bebegimin kaslari yoktu uzamaya baslayinca alnindaki tuylerle onlarda belirginlesti dokulur mu sizce
Zeydor Valla ben ve babası cok tuylu degılız aslında ama ondaki tuylerı anlamıyoruz anne sutu sur diyorlar onu da suruyorum arada ama umarım dokulur. Boyle olup dokulen var mı
babygirlandmom Bi yerde okumustum hamilelikte hormonlu yiyeckler yedigimiz icin bebekte tüylenme oluyomus benim kızımında bıyıklari var alnı tüylu kulaklari tüylü 4ay15 gunluk olsun yinede cok tatlı ballı lokumum😂
Ipekk baldanadam merhabalar. Kızımda doğdığunda vardı zamanla döküldü. Erkek mi bebeğiniz acaba daha fazla olabiliyor kimi bebekte ilerleyen zamanda azalabilir
baldanadam Ipekk bebegim erkek sarisin Allah baska dertvermesin cani sag olsun yeter bana merakimdan soruyorum sadece cunku dogdugunda kasi yoktu buyudukce belirginlesti ama hala sarisin kaslarinin arasinda tuyler yogun bende dokulur mu acaba diye dusundum 😊alnindakilerle sizin kizinizin kaslarin arasinda var miydi onlar mi dokuldu
Ipekk baldanadam tabiki 🤗 evet kızım sarışın değil koyuydu ama döküldü. Ben sarışınım sapsarıdır tüylerim ama vardır belli olmaz. Sarıysa dökülmesede olur😁
Zeydor Annem sutununden sur döker demıstı ara ara suruyorum ama degısıklık yok sureklı mı surmek lazım acaba bu yöntemi deneyen var mi🙄