Analist sutas Ben de aynısını yaptım 2.8 tog almisim bi giydirdim cocuk pişti içinde değişime gitmesi de zor geldi şimdi her gün 1 saat yürüyüşe gidiyoruz uyku tulumumuzla😊 sarı papatya gibi dolanıyoruz valla biz çok rahat ettik dışarda onunla
Birceninannesi Analist yaa kıyamam işinize yaramış ama en azından öyle kullanan da çok varmış zaten iyi etmişsiniz😊
Mom9 Birceninannesi sıcaklık toga göre iyi. Bende 1.5 kullanıyorum evim 22 derece içine zıbın altına pijama sadece hasta olmadı kullandığınızdan beri maşallah
Ahimess Birceninannesi benimde aynısı içine ince üst alt giydiriyorum vücudu zaten sıcacık oluyor 😊 benim evimin 17 dereceye düştüğü zamanlarda böyle giydirdim çok şükür bir şey olmadı. Ayrıca bu kadar üzerine gitmeyin biraz soğuğa alışsınlar
Birceninannesi Ahimess doktorumuz uyuduğu oda 20 dereceyi geçmesin dedi çok sıcakta uyumak sağlıklı değilmiş aslında haklısınız ama acemi anne olunca bi de ankaranın soğuğunda insan bi şaşırıyo ne yapacağını🙄
Ipegim Birceninannesi 2,9 tog ve ben üstünü yine örtüyorum istanbuldayız kombi 35 derecede geceleri daha soğuk oluyo ev kızımda 21 aylık
Alisaaaaa Birceninannesi ben de bilinçsizce 2.8 tog almışım sonradan fsrkettim. Ama kızım 4 aylık sadece içine askılı zıbın giydiriyorum ve hiç terlemiyor vücut ısısı gayet iyi. Evimizin derecesi geceleri 20-22 derece oluyor. İyi ki bu aylarda bu kalınlıkta almışım dedim
Birceninannesi Alisaaaaa yorumalrda aynı dereceler için 1.7 yeterli yazanlar da olmuş🙄 sanırım biraz bebekle alakalı bi durum ve ben de denemeden karar veremiycem bu gidişle çok sağolun🙏🏻
Blz01 Birceninannesi yeterli bence.bizim evde 21-23 derece arasında.1.5 tog aldım içine ince pijama giydiriyorum.ama dayanamayıp azcık üstünü örtüyorum ama gerek bile yok örtmeye aslında
Sevilayy_1 Birceninannesi 22 derece ve üstü için 1.7 tog uygun bunun altındaki derece için tog değeri 2 nin üzerinde olmalı
Birceninannesi Sevilayy_1 aslında en düşük 19-20 oluyo gece eksi değerlere düşütüğü zaman. Peteklerimizi 45-50 civarında yanıyo biz eşimle kısa kolluyla uyuyoruz o yüzden kararsız kaldım zaten değerlendiricem yorumunuzu sağolun🙏🏻
Gamzeli2206 Birceninannesi lcw 1.7 tog aldım aşırı sıcak oluyor bende daha kalını alıcaktım iyi ki almamışım bebeğim gece terliyor 1.7 togda bile sizin bebiş terliyor mu
Birceninannesi Gamzeli2206 3 ay 23 günlük bugüne kadar hiç terlediğini görmedim ama gece emzirmek için aldığımda sırtı çok sıcak oluyo bazen sıcaktan bunaldığını düşünüyorum üstünü hafifletince daha rahat uyuyo çünkü
Hilalse Birceninannesi ben 2.8 içine zıbın üstüne kalın pijama giydiriyorum antalyadayız geceleri 10-15 e kadar düşüyor klimayıda yakamıyoruz sürekli ama tütütü daha hastalanmadı
Birceninannesi Hilalse maşallah hiç hastalanmasınlar inşallah ben de bu gece içine pijama giydirip deniycem bakalım kızım da hastalanmaz umarım sağolun🙏🏻
SeverusSnape Birceninannesi sadece uyku tulumu ile yatıracaksanız 2.5 tog olandan alın. Bizim evimiz geceleri 23-24 derece arası değişiyor 1.7 tog kullanıyorum ve içine sadece kısa kollu body giydiriyorum. Üstünü de kalın örtmüyorum çünkü bunalıyor.
Birceninannesi SeverusSnape anladım bu gece sıcaklığı tekrar ölçüp ona göre giydirip deniycem olmazsa 2.5 da alırım denemeden karar veremiycem anlaşıldı🙈 çok sağolun🙏🏻
Alisaaaaa Birceninannesi aynen dediğiniz gibi hem bebekten bebeğe değişiyor hem de bebeğin sıcaklık alışkanlığına göre değişiyor. Oda sıcaklığımız sabit ama sabaha karşı düşüyordur illaki. Deneyin olmadı içine çok kalın olmayan pijama giydirerek kullanırsınız. Çok büyük rahatlıkmış uyku tulumu.
scknsuledefne Birceninannesi 2.8tog lcw var ince pijamayla giydiriyorum üstünü çok ince müslin ile örtüyorum evimiz oda 19-20derece ama gece sıcaklık iyice düşüyordur diye tahmin ediyorum bı sıkıntı yaşamadık bu şekilde. E bebekten aldığım 1.5tog onu giydirince üstünü battaniyesi ile örtüyorum yeterli gelmedi sanki .Ankara’da oturuyorum bu arada
minibiranne Birceninannesi merhaba canım evimiz genelde geceleri 21 civarı 2.5 tog kullanıyorum terleme yapmıyor ama her Bebek farklıdır tabi 🤩