cilek3 Night ı kullanan var mı?çok uyku yapıyor mu acaba merak ediyorum 🥴yeni spariş verdm yorumlarda yazılmış bizim uyku sorunumuz yok yeternce uyuyor kullanınca uykudan beslenme miz nssıl olur diye merak ettim
Zynpanne cilek3 ben kullandım geçen haftaya kadar gaz sorunumuz çok azaldı hatta o yüzden kullanmayı bıraktık daha iyiyiz şükür uyku yapıyor dediler ancak o bizde olmadı yine 2saate bir uyandı kızım
Blz01 cilek3 uykudan ziyade sakinleştiriyor.3-4 ay kullandım.nurves harcey kullandım kızım sabaha kadar kıvrandı
Zynpanne 89Kbr bir yaş sınırı yok sanırım içeriği ilaç olmadığı icin ama yine de bi doktora danışın biz 4,5 aylığız
cilek3 89Kbr gaz için almıştım doktor önerisiyle uyku da rahatlattığı için ya da içindekilerden mi bilmıorum😬
Zynpanne 89Kbr doktorum uyku yapar dedi ama bizde etkili olmadı başka kullananlarda uyku yaptığını duydum
cilek3 2aylığız cok fazla gaz sorunumuz var umarım hem işe yaramasını çok istiyorum hem de uyku olarak fazla etkili olmasını istemiyorum 🥴🥴🥴
Zynpanne cilek3 ben sadece akşamları verdim gece olanı birde gündüz icin olan var onu da sabah veriyordum
cilek3 Ruzgarsmummy hiç bilmiyorum daha kullanmadım yani e bebekten sipariş verdim daha gelmedi onun için merak ediyorum ben de😣
Minikminik1420 Minikminik1420 üzerinde haftasına göre oran yazıyor ama bana çok gelmişti o kadar vermemiştim