Seda-lina Kızlar merhaba bu ilacı kullanan varmı aranızda. Ben bi ay kullandım kanamam 15 gün sürdü tam bitti dedim temizlendim iki gün sonra yine lekelenme basladı. Acaba ilacı bıraksammı yoksa vcüt alısanca düzelirmi varmı yardımcı olabilecek🤷♀️
Ediseymenatay Seda-lina Vücut alışınca düzeliyor ilk başlarda ara kanama yapıyor benim de 20 güne yakın sürdü artık olmuyor
zeynnep Seda-lina bu ilacı bende denemek istiyorum doktora danisiptami aldınız adet olmadan kullanilirmi ben daha olmadım.
yeymnmmm0 Seda-lina bu ay kullanmaya başladım ama yok böyle bi kanama kendimden korktum aşırı aşırı yoğun hala geliyo 8. Gün. Demek ki ilk böyle bi etki yapiyo. Alışır heralde vücut zamanla
Huriye48 Seda-lina ben beş altı ay kadar kullandım ama kanama bitmedi , bir de hormonları bozuyor, ebem çok kez dedi kullanma diye ama dinlememiştim sonra bıraktım artık
Seda-lina Ediseymenatay ay bilemedim ki alısınca düzelir mi yoksa burakıyımmı kararsız kaldım. Sonradan düzeliyosa devam ediyim icmeye ama böyle sürekli kanama da sıkıntı. Ben bi de esimden gizli iciyorum uzun süren kanamalarıma cevap veremiyorum😊
Ediseymenatay Seda-lina doğumdan sonra ki ilk adet uzun sürüyor de 😂 20 gün sürdü benim heralde sonra kesildi şuan bi problem yok sonuçta hormonlarını Etkileyen bir ilaç gidiyor vücuduna ilk başta böyle tepki vermesi çok normal. Alışınca olmaz merak etme bence bırakma devam et
Seda-lina zeynnep ben adet olınca kullanmıstım. Amaç hamile olmadgından emin olmak canım. Ya adet olmayı bekle. Yada kan testi falan yaptır öyle basla
zeynnep Seda-lina tamam teşekkür ederim adet olmayı bekliyeyim artık olunca sağlık ocağına danisayım.
Ediseymenatay Seda-lina bende doğumdan sonra hatta hamileliğimin son zamanlarinda hep bı isteksizlik olduğu için o konuda birşey diyemem. Hiç kanama olmuyor ilk başladığında çok kanamam oluyordu hayatim boyunca üç gün adet gören ve ped takmasam da taşmayan çıkmayan kanamalarım olurdu hapı kullanmaya başlayınca 20 gün full kanama dolu dolu oldu
Seda-lina yeymnmmm0 dediğim gibi beni de 15 gün sürdü abdest aldım bitti dedim tekrar basladı inşllh yine uzun sürmez yoksa bırakcam valla eşim korunsun emzirme bitene kadar
Seda-lina Ediseymenatay ay işte bende 3-4 gün adet olurdum biterdi. Artık sinirlerim bozuldu baska birsey düsünemez oldum ne zaman bitcek diye düsünmekten. Sanırım bırakcam🥲
Ediseymenatay Seda-lina bitiyor eninde sonunda merak etme ❤️ kullanmaya devam. İkinci çocuk niyetin yoksa riske atma
Seda-lina Ediseymenatay suan kızım 6 aylık bi 6 ay esim korunsada 1 yasına gelince normal dgum kontrol haplarına mı gecsem düsüncem bu
Ediseymenatay Seda-lina adet oluyorsan spiral taktir istersen daha güvenilir hapı içmeyi unutursan risk büyük koruyuculugu çok yüksek değil zaten
Seda-lina Ediseymenatay spiralinde kanama yaptıgını söylemişlerdi yine bu sekilde. Ay cocuk olması icin ugrasmam daha iyiydi olmasın diye ugrasmaktan
Ediseymenatay Seda-lina 😂 spiral ilk takildigi zamanlar yapar sonra yapmaz hep kanayacak halı yok canım 😅 vücuda yabancı madde giriyor tepki vermesi normal
Seda-lina Huriye48 yazdgıgınz icin tesekkürler degisik fikirler almaya ihtiyacım var. Bıraktıktan sonra ne oldu peki tekrar mı baslıyo kanama