FatihKaan Kızlar merhaba 1 haftalık anneyim süt var ama sanki yetmiyor doymuyor gibi bebeğim ne yapam lazım süt olması için 😞
Semayil FatihKaan daha tam sütün inmesine var bol bol ılık duş ve rezene zencefilde içebilirsin :) çok işe yarıyor
GozdeY FatihKaan uyku su en önemlisi duş da kanalları açıyor. Gaz yapan tüm yiyecekler bol sütte yapıyor bende fasulye bulgur vb.. bunlar dışında bol protein güzel süt yapar tavuk köfte yumurta peynir
ruN FatihKaan e bebekte humana satılıyor ben ondan içtim ve sütü çok artırdı benim umarım sana da fayda eder
Melikederinakinnn Kuru inciri kaynat suyunu ic canm baya sut yapiyor isirgan otu cyaida oyle bir de ananas armut bunlarda guzel sut yapiyor bilgin olsun
nazatamina Boza tahin tarhana bol su ve inan sutune pozitif ol baska arayisa hirme emdikce artacak doktor demeden mama verme
Aytenkrktn Canım incir , hurma, sütlaç, hummana çay ve de ıspanak ve yeşillik salata vs güzel süt yapıyor
nazatamina FatihKaan birsey olmaz ama bundan sonra devam etme emiyorsa bol bol hep emzir hem yetmedigibe neye dayabarak karar verdin