Zelisblt Anneler herkese merhaba, bebek odası için telsiz kullananız var mı, hmgi marka model kullanıyorsunuz memnun musunz. Yardımcı olursanız sevinirm 🌼
Redamancy Zelisblt Telsiz yerine Xiaomi kamera öneririm ama illaki telsiz diyorsanız Chicco markasının telsizinden memnundum.⭐
ilahiyatci_Mom Zelisblt ben philips avent kullanıyorum asırı memnunum tek sorun pil kullandığınızda pili cok hızlı tüketiyor
Full Zelisblt cok arastirdik odalar arasindaki mesafede cekme gucu acisindan ve hassasiyet acisindan en iyisi avent. Biz cok memnunuz. Oglum yatakta donse bile sesi geliyor
aslikurcan bence telsiz yerine kamera almanı tavsiye ederim telsiz bebek sessiz uyandığında işe yaramıyor telsizim vardı baktım artık işe yaramıyor şimdi kamera aldım daha güvenilir
Pelo16 Motorola kullanıyordum. Bebeğim fırlattı dün kamerayı. Şimdi 1700 ₺ olmuş fiyatı. Daha uygun öneriler varsa bekliyorum. 😁
Zelisblt ilahiyatci_Mom canm bnde Philips avent aldım, mesela bebeğin telsizi kapalı bnmki açık olduğunda tıntıntınnn diye bir bildirim geliyor dk başı. Yani o bildirim bebeğin ki kapalı olduğunu mu söylüyor
ilahiyatci_Mom bebek sessiz uyanırsa telsiz işinizi görmez denilmiş ama philipste kımıldadğında dahi telsiz devreye giriyor
Redamancy paramedikanne Atandınız mı? 🙈 Ankara şuan eş durumundan ☺️ Ama ilk görev yerim Şırnak / Cizre 🥀
paramedikanne Redamancy benimde ilk görev yerim hakkari merkezdi 😍 simdi eş durumundan denizlideyiz memnun oldum 🥰🥰
Aryalinam Zelisblt weewell almıştım ikinci el. Çok memnunum. Evim dubleks her yerden çekiyor. Kızım uyandığındaki kendi kendine çıkardığı sesler falan çok net geliyor tavsiye ederim