Fehime127 Yaren1annesi1 stresten de azalma olabiliyor sakin olmaya çalış kimseyi dinleme biliyorum herkes karışıyor bebeğini senden daha fazla düşünen olmaz
Anne4 Aysdz medine hurmasi gbi olanlar. Acvede iyi. Ben trendyoldan uyguna iran hurmasi buldum. Ondan yiyorum
Suheda10 Kuru soğan cok sut yapıyor bende. Patates hasliyorum içine bol bol kuru soğan ve dereotu doğruyorum. Hemen sutum oluyor hissediyorum. Goguslerime İğne batıyor sanki süt geldiği zaman
Katrem fatos97 metpamid mide bulantısı ilacı yan etki olarak süt yapıyor. Evet yanlış okumadın. Günde 3 defa kullan sonucu gör
Cagininannesinilay fatos97 Canım benim. Zaten çok hassas oluyor ondan herkes fır dönse de etrafında . Benim Çok zor geldi sütüm. Duşta ovaladım sıcak su tuttum dua ettim Allahım mucizelerinden bana da göster çocuğumun rızkını bol ver dedim çıkınca geldi . Kendine inan. Çocuğunun ihtiyacı olanı vercek Allah . He gelmezse de bizler yollayabiliriz ya da mama vericez formül mamalar da anne sütüne eş üretiliyor. Ama sen kafanı koruyacaksın ❤ O çocuğun sana ihtiyacı var. Içine atma.
fatos97 Cagininannesinilay ya ne güzel anlatmışsın allah razı olsun kardeşim bugun bestlak damlayı duydum onu deneyeceğim inşallah
icegul Bol su, uyku, birde komposto. Kayısı, kuru üzüm, ayva, dut kaynat iç posasıyla falan. Armut birde. O da süt yapıyor. Onu da kaynat kuzum