Egemen2701 5 aylık bebeğimde kansızlık olduğu için bu şurup verildi hem de 1 ölçek içmesi gerekiyor ama hiçbir şekilde yutmuyor 15 gün sonra doktor kontrolünde soracağım fakat kullanan varsa fikir alabilirim?
Egemen2701 BugraCan27 normal durumlarda evet ferrum veriliyor başta öyle kullandık ama kansızlıktan dolayı tıkanmaları başladı yetmeyince bu verildi
Egemen2701 Paramedikelif yutuyo yani sizinki . 5 aylık benim oğlum limon sıkma şansım yok da direk çıkarıyor sırıngayla da denedim
mylife_efem Egemen2701 banada öyle dendi ama hemşire kızdı ve recetesinde de 2.5 ml 1 yaş altına yazıyor hemşiresi aradım zararlı dedi
mylife_efem Egemen2701 bi sor istersen ben 2 gün verdim hala da pişman çocuğu zorlandım için diye smdi 1 tatlı kaşığı icritiyorum sorunsuz iciyor
Egemen2701 Zeynepalya_ve_annesi önce kendi ölçeği ile denedim sonra şırınga evet ama çoğu boşa gidiyo tadı kokusu kötü zaten lekesi de çıkmıyor 😞
Zeynepalya_ve_annesi Egemen2701 lekenin üzerine karbonat döküp kaynamış suyla ıslatın üstünü geçiyor lekesi kokusuda zaten amacına uygun kan ve demir kokusu var
Happydef Egemen2701 icebildigi kadarına şükür diyorum canım leke bezi yap bı tane şurubu verirken onu kullan hep tüm agiz bezlerin batmasin
Esra4 Egemen2701 Bizim süt alerjimiz olduğu için doktorumuz direk şurup verdi içeriği uygun diye. Ben günlük 2 ml veriyorum şırıngayla. Biraz eğimli bi yere yatırıp az az sıkıyorum ağzına bi şekilde yutuyor 😏 Bizde 5 aylığız
Egemen2701 Esra4 ben yanlış anlamışım sanırım bi doktoru aradım şimdi bi ölçek 5 ml dedi iyi ki de içmemiş çocuk 😟