prensinveannesininguncesi Yagmur46 çok teşekkür ederim 🌸 bende doktorumuz neden bize söylemedi diye düşünmüştüm daha 3 ay 6 günlüğüz 🌸🥰
Yagmur46 prensinveannesininguncesi rica ederim ne demek 🥰 muhtemelen erken diye dememiştir, zamanı gelince görüşürsünüz🥰
minibebee Tued rotayı yaptırdım menenjit ilk dozu yaptırdım başta yaptırmakta kararsızdım ama rotaya yakalanan çok çocuk varmış biz tedbirimizi alalım takdiri allahtan ☺️
Ayseee27 Karas doktorunuz belirliyor aşı zamanlarını biz ilk dozlarını olduk 2 sine 700 küsür verdik biri 400 küsür biri 200 küsür sanırım . 8. Ayda 2 tane 10 ay 1 12 ay 1 16 ay 1 aşı böyle gidiyor ama zamanına göre değişiyor işte doktorunuz ayarlıcak
Muhasebeciana Tued biz yaptirdik simdi sira 2.ci dozlarda hatta haftaya menenjitin 2.ci dozunu olucaz Allah nasip kismet ederse
Tulinakrep Ocakannesi5341 benim kızım 18 aylık geçen hafta doktoruna sordum menenjit aşısı için şuan size bile yapabilir geç kalmadınız dedi aşının çeşitlerini yazdı bende yaptıracağım rotaları yaptırdık o kaldı