Yagmur46 Damla29 devletin yaptığı da var canım, paralı olanı da , paralı olanın takvimini takipli doktorumuz belirliyor, devletin yaptığının ayları belli diye biliyorum
Tued Serifeinc4 sağlıkçılar size kalmış diyolar ben rotadan emin olamadım ama menenjit yaptrcam aşılar çok Pahalli ya 😔
aselimbalkizim Serifeinc4 Tued arkadaşımın şehir değiştirmeleri sırasında rota aşısı kaynamış arada çocukluk dönemine gelince sınıfta birisi hasta olmuş ve aşı olmadığı için oğluna bulaşmış öyle ağır ishal geçirmiş ki kızlar günlerce çok kötüydü diyo, bi aşı boşuna üretilmemiştir ben hepsini yaptıracağım
prensinveannesininguncesi Tued menenjit kaçıncı ayda vuruluyor ve fiyatı ne kadar bi bilginiz var mı ?
Tued Ocakannesi5341 rota 3 ay içinde yapılıyor geçti evet canm ama menenjit gecmemistir diye düşünüyorum bi sor yinede
Tulinakrep Ocakannesi5341 benim kızım 18 aylık geçen hafta doktoruna sordum menenjit aşısı için şuan size bile yapabilir geç kalmadınız dedi aşının çeşitlerini yazdı bende yaptıracağım rotaları yaptırdık o kaldı
Yagmur46 Karas canım aylarına doktor karar veriyor,her doktor farklı diyo,mesela benim kızım menenjit ilk dozunu 7. Ayda oldu,diğer dozu 9. Ayda son doz da ilk dozdan bir yıl sonra. Fiyat da 410 liraydı galiba.
Ayseee27 Karas doktorunuz belirliyor aşı zamanlarını biz ilk dozlarını olduk 2 sine 700 küsür verdik biri 400 küsür biri 200 küsür sanırım . 8. Ayda 2 tane 10 ay 1 12 ay 1 16 ay 1 aşı böyle gidiyor ama zamanına göre değişiyor işte doktorunuz ayarlıcak
prensinveannesininguncesi Yagmur46 menenjit kaçınca ayda vuruluyor ve ücreti nedir bi bilginiz var mı?
Yagmur46 prensinveannesininguncesi canım ücreti 410 lira diye hatırlıyorum, kızım İlk dozu 7. Ayda oldu ikinci dozu 9. Ayda , son doz da ilk dozdan bir sene sonra diye karar verdi doktorumuz ❤️ilk dozunu yaptırdık 3 hafta önce.
prensinveannesininguncesi Yagmur46 çok teşekkür ederim 🌸 bende doktorumuz neden bize söylemedi diye düşünmüştüm daha 3 ay 6 günlüğüz 🌸🥰