Semilay İyi akşamlar hanımlar bebeğimde konak çıktı bu konak nasıl temizlenir tamamen yok olması için ne yapmam gerek
OzgE_K Semilay canım banyodan önce konak olan bölgesine zeytinyağı sür katkısız doğal olanlardan bekleyip banyo yaptır bikaç gün üst üste uygula geçiyor.
Ecmel04 Semilay bebeğimde de vardı zeytinyağını hafif ısıttım sonra saçına sürdüm yarım saat filan beklettikten sonra ince bir tarakla taradım dikkatli olun ama yavaş yavaş sonrada banyosunu yaptırdım tek seferde çıktı 🌸
MerveToprakk Semilay banyodan önce bebek yağı sürdüm güzelce, beklettim taradım çok güzel temizlendi😍
Ozgekarakuzu Semilay beim oğluşumdada vardı zeytinyağı ile karbonatayı karıştırıp sürdüm biraz bekleyip tarakla taradım 2 saat sonrada banyosunu yaptırdım hiç bişey kalmadı 🤗
eminomer Ben banyodan önce biraz zeytinyağı yada bebek yağıyla yağlıyorum sonra ince fırça tarakla bastırmadan tarıyorım sonra da banyosunu yaptırıyorum o şekilde azaldı her banyodan önce yapıyorum bunu
Pinar272727 Semilay canım zeytinyağının ne gibi bir zararı olabilir ki, doğal olduktan sonra 😊 ben arada kullanıyorum saçlarına ve 1 bucuk yasında sayılır oğlum
OzgE_K Semilay hayır hayır hiç bir zararı yok bebek yağı yerine nemlendirici olarak kuruyan yerlerine bile sürebilirsin bebeğinin pişik için popoya hiçbir zararı yok doğal olduktan sonra.
Ecmel04 Semilay hiç endişelenmeyin zeytinyağının bi zararı yoktur 🥰🌸 benim bebeğimde tek seferde çıktı sizinkide inşallah çıkar
Aet Pinar272727 doktorlar zeytinyağı önermiyor yenidoğan bebeklere asitli olduğu için cilt yapısını bozabiliyormuş instagramda Ali Fuat serpen var o güzel açıklamış okuyabilirsiniz
eSved Semilay bebe yagi sürüp guzelce yediriyorum sonra tarakla ters ten tarihorum banyo yaptırınca dökülüyor
Ozgekarakuzu Semilay youtubedaki bi çocuk doktorundan izlemişdim yararıda oldu kalmadı konak. Yapalıda 2 hafta oluyo herangi bi zararı olmadı.
Epifenomen-gkc Semilay ben de zeytinyağındaj endişe ettim ama bir şey olmadı, geçirmedi de birkaç gündür sarı kantaron yağı kullanıyordum baya azaldı
CanselK Semilay yeni yeni çıkarken hemen Zeytinyağı sürdüm banyodan önce yarım saat bekledim sonra ince tarakla bastırmadan yukarı doğru taradım. 2 kere yaptım 3. De kalmadı bile
Pinar272727 Semilay endişe edecek bi durum yok bence zeytinyağını sürün, tarayın sürdükten sonra da 😊
Emir123ali Semilay bebeğinizin kafasındaki konak olsa bukadar ay olması mümkn değil alerjisi varmı kabuklu beyaz kepek gibimi