Mom4775 Kızlar bana güzel bir tavuk çorbası tarifi verir misiniz? Ben hep aynı yapıyorum hoşuma gitmiyor artık.
elvedamakedonyaaa Mom4775 tavuğu haşlayıp iyice tift :) sonra un kestirmesi yap 🥰 içerisine havuç patates doğra , en sonda ıspanağı küçük küçük maydanozu doğrar gibi minik minik doğra ve at içine :) off diyorum of miiiisss
Aselinannesii6 Mom4775 tavuğu haşlıyorum sonra didiyorum ayrı bi tencerede tereyağı ve unu kokusu çıkana kadar kavuruyorum üzerine tavuk auyunu koyuyorum kaynamaya başlayınca dittiğim tavukları ekliyorum ardından tel şehriye ekliyorum vallahi miis gibi oluyor 🥳
LokumAnnesii Mom4775 tavuğu haşla dit bi tencere salça yağ nane pul biber kavur tavuğun suyunu ekle sonra içine ya pirinç yada arpa şehriye at en son tavukları ekle harika oluyor
Mom4775 elvedamakedonyaaa yaaa ıspanağım yok. Gerisini bende aynı yapıyorum yani havuç ve patatesi kavuruyorum birazda un ekliyorum tekrar kavurup su çekiyorum tavuğunu koyuyorum. Hoşuma gitmiyor artık😩
tosbikannesiii elvedamakedonyaaa unu neyle açıyorsunuz bebeğimin alerjisi var da yiyebilir öi onu merak ettim
elvedamakedonyaaa Mom4775 o zaman tavukları yine tift 🤭 sonrasında varsa ev salçası kullanarak yoksa kırmızı toz biberde olur :) kavur üzerine tavukları at ve erişte ekle :) sonra tavuk suyunu eklersin :) harika oluyor içine soğan brokoli patates havuç koyabilirsin ama ben tercih etmiyorum
Zekimurendebizigorecekmi Mom4775 canım soğanları kavur sonra tavuğun göğsünden küp küp kes onunda kavur pişir üstüne bolca nane at kavur sonra su dök azıcık fokurdasın üzerine bolca tel şehriye ilave et koyu kıvamlı olacak bu kadar :)
elvedamakedonyaaa tosbikannesiii direk tavuğun suyuyla açıyorum ben ama tavuğa proteine vs alerjisi varsa sıcak suyla da açabilirsin hiçbir sorun olmaz :) zaten önemli olan kesilmesini topanlaşmasını önlemek :)
Happydef Mom4775 yumurta sarısı kıvama göre 4 5 kasik yoğurt 1 kaşık un az sıvıyağ ( kesilmemesi için ) ile terbiye yapıp ılık suyla açıp sıcak suya yavaşça dökün karıştırmaya bile gerek yok sıvıyağ koyunca kesilmiyor 😊
tosbikannesiii elvedamakedonyaaa tamam canım çok sağol deneyecem bende tam olarak nasıl yapıyosun peki ☺️
elvedamakedonyaaa Mom078 hahahaha 😂😂😂😂 ben 5 tifter 4 yerim🤭 doğra kuzum o zaman :) minik minik öyle de çok güzel oluyor :)
elvedamakedonyaaa Mom078 oyy kıyamamm sana :) bigün önceden eşin halleder artık 🤭 yakın olsan yapardım sana 😂