Miyonunannesi Perisi bebım kuzenımın bebegı ıkı dısıyle dogdu canım bebek dısı genetıkle ilgili demişti doktor anne baba ne zaman cıkardıysa bebekte o zaman cıkarı dedı ne kadar dogru bılmem ama benım kızımda 5 aylık ılk dısı cıktı bende bu kadarken cıkmıs
Perisi Unknown yeşil kaka yapıyordu aşırı salya aşırı huzursuzluk ve en önemlisi biberon çiğniyordu. Ben de bugün serçe parmağımla ağzını bi yokladım diş vardı. Yarına randevu aldım. Bide size sormak istedim
Unknown Perisi Sanmıyorum diş olabileceğini henüz küçük. Oğlum 6,5 aylık salyası sürekli akıyor. Arada yeşil kaka da yapabiliyor. Hala dişi yok. Diş incisi olabilir mi 🤔 ? Çıtçıt ses geliyor mu kaşığın ucuna falan ?
turansmom Perisi burada yazarsanız çok sevinirim bende. Benimkide aşırı salya ve tükürük çıkarıyor. Bulduğu herşeyide ağzına götürüp hemen ciğniyor🤷♀️
guven Perisi hic alakasi yok bence ikisi cok farkli seyler benim bebegim 9 aylikti dis cilardiginda simdi 1yasini gecti hala yurumuyor mesela. ablamin 4.5 ayda cikardi 9 aylikti yurudu bunlara takilmayin hic
Perisi turansmom canım ben doktordan geldim. Doktorumuz belirtilerin olduğunu söyledi. Çıkarabilir dedi