Mustayase Bu arada sık meme istemesinin bir nedeni de doğumdan sonraki ilk üç ay bebekler için dördüncü trimester olarak geçer ve bebek hala kendini anne karnında gibi hisseder gerginlik hissettiklerinde bildikleri şeyi anne kokusunu isterler
Kubra2558 Mustayase surekli her istediginde veriyorum zaten hep emsin benim icin mukemmel bisey ama aci cekiyorum o zaman da emzirmek eziyet gibi geliyor
Kubra2558 Almiladerin benim emerken damagiyla gogus ucumu sıkıstiriyor ya baski yaptigi icin agriyor bu nasil gececek emdikten sonra gogus uclarim beyazlasiyor ve sizliyor kan cekiliyor sanki :( lansinoh duydum ama suan oda pahali oldugu icin alamiyorum
27__ Kubra2558 Gazi olabilir. Ama cok küçük yani daha emmek istemesi çok normal sen emzirdikten sonra ac olduğunu düşünüyorsan mama ver yine de. Mama verince mide dolduğu için gaz kaka ne varsa yapar. Büyüdükçe emme aralığı azalır. Simdi emmesi cok önemli. İstediğinde emzir gitsin.
Mustayase Tahin üstündeki yağı yA da kendi sütünü sürenleri duymuştum ben oğlumun emdiği zamanlarda acı çekince gümüş kapaklar kullanmıştım işe yaramıştı
Alinduru Kubra2558 gazı olduğunda da sürekli emmek ister çünkü memede rahatlar. Bu da tekrar Gaz yapar. Benim kızımın besin alerjisi vardı bu yüzden sürekli memeye saldırıyordu bir çekip bir bırakıyordu.
Zeynep0312 ftsdmrhn benim bebeğim de aynı şekilde emerken çok sinirleniyor şu an atak haftasindayiz ama onun dışında da bazen yapıyor bunu siz nasıl bir çözüm buldunuz bu durumlara?
ftsdmrhn Zeynep0312 çözüm; istediği an emzirmek 😀 geçiyor hep böyle gitmiyor. Yeni bir atağa kadar geçiyor. Emerken ağlıyor bile sinirlenip .