Eylusunannesiii Merhaba tatlış anneler etli cigkofte yesem bi zararı olur mu acaba nette okudum bulgur gaz yapar yazıyor ama bi yandan da süt yapıyor yazıyor kafam karıştı ne yiyecegimi şaşırdım iyice 😂
Dunyamsensn2008 Eylusunannesiii Bulgurdan zarar gelmez de çiğ etten dolayı bağırsaklariniz bozulabilirr
Alismom Eylusunannesiii ilk 2 ay hergün kısır yedim🙈 süttede artış olmadı gazda da. Sorun bulgur yemekse bana bişey olmadı
angelicsmile Eylusunannesiii aksine süt arttırır. Hiç bir şekilde zararı olmaz. Tabi et iyice yoğurulacak soğanla biberle en başta.
yigit57 Eylusunannesiii bulgur gaz yapar bebeğe de doygunluk hissettirir ama canın çok istiyorsa abartmadan yemelisin. Birde bulgur süt yapmaz. Süt yapar diye abartma sakın. Bu doğru bilinen bir yanlıştır. Tıpkı rezene yanlışı gibi..
Hilalse Eylusunannesiii ben yiyorum valla gaz problemi geçtiğinden beri bişecik olmadı ama gaz problemi geçtiğinden beri öncesinde yemedim
Eylusunannesiii Hilalse suan 19 günlüğüz canim ama kizim 3 gundur kaka yapmakta cok zorlaniyo simdi onuda yersem daha mi kotu olur acabaa
Baloglum93 Eylusunannesiii etsiz yiyin garanti olsun ama gerçekten bulgur süt yapıyor boş bol bulgur pilavı öneririm
Rojgl Eylusunannesiii caniniz istiyorsa biraz yiyebilirsiniz kimyonlu su demlersiniz eyer sizi rahatsız ederse
gonul0604 Eylusunannesiii ben doğum yaptığımda bulgur pilavı da kısırda çiğköfte de yemiştim sütüm çoğaldı öyle gazda yapmadı özel sebeplerden dolayı 50 günlükken sütüm kesildi ama ilk zaman bulgur bayağı arttırmıştı ❤️
LokumAnnesii Eylusunannesiii bebeğe gaz yapcak olan şey acı olması soslu olması canım ama benim kızım gazsızdı ben yedim hiç bir sorun olmadı