Yenianne15 Koton dan alışveriş yapan var mı oğluma mont almak istiyorum şu an tam 3 aylık. 3-6 ay alayım diyorum şu an kış zaten 6-9 alsam büyük gelir dimi kızlar alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi kalıpları dar mı normal mi
Cinarmom Yenianne15 mont almadım ama sweatshirtlerini ve tişörtleri küçük oluyo canım baya.. bir bilen çıkar uste kalsin
SedaMeyra Yenianne15 kizima 3 4 yas elbise hediye geldi suan 2 yaşında suan oluyo4 senye giyemez mesela kaliplari dar oluyor bence
limonlukarpuzzz Yenianne15 mont almadim bilmiyorum ama body’lerinin kaliplari dar normalde kizim 2 yaş giyer kotonda 3-4 yaş aliyorum.
Safet0311 Baya dar ve Lc waikike ye bakarak kalitesiz sanki internetten almistim bi yikatayim demistim kücüldü hemen
Yenianne15 Safet0311 ya evet bende waikikden alıyorum güzel koton da pek bişey begenemedm zaten ama mont bulamadım hiç baktım koton da küçük var ordan alayım dedim waikikide hep 9-12 den başlıyor bedenler
BalarisiYusra Yenianne15 6-9 al bence bide bu kıyafetleri aya göre almamak lazım ya Orada yazan boy ve kiloya göre almak lazım mesela bebeğin kaç kilo kaç boyundaysa o aralığa göre almak gerekiyor kimi bebek kilolu oluyor mesela 3-6 giymesi gerekirken 6-9 olabiliyor
Yenianne15 Kavinsmom Ya açıkcası bende çok begenmedim ama küçük beden de mont bulamadım başka yerler de de pahalı baya 2 ay için o kadar para vermiyim dedim bir yere gittiğimiz de yok iki üç kez hastaneye gideriz o kadar şansa artık nasıl gelirse 😌
Kavinsmom Yenianne15 astronot alın büyük beben kalın bizimkinin montu yok böyle daha sıcak oluyor bütün olunca
psikolog-anne Yenianne15 canım oglumun herşeyini Kotondan alıyorum neredeyse, kalıplar küçük, 6 aylık şuan 9 12 giydiriyorum. Ama bu cocugunun kilosuna falanda baglı.
Juniorannesi Yenianne15 nereden alırsam alayım ne olur ne olmaz diye bir beden büyük alırım hep 🤷🏻♀️ Koton biraz küçük oluyor lcw kalıpları daha iyi ama onda da bazen kalıp küçük olabiliyor. Geçen gün 18-24 aylık kadife body aldım 1 yaşındaki oğluma şuan zor oluyor 🙈 çıtçıtlı bodylerde ebebek en iyi bence