Bsecill Hanımlar merhaba, akıtmayan pipetli alıştırma bardağı olarak ne kullanıyorsunuz ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz
DenizinAnnesiiiii Bsecill bende burda bekleyeym biberon hic almıyorz alamıyors onceden kücük alıstırma bardagıyla iciyordk biberon olup sonra kücük alıstırma bardagı olan simdi o da kücük geliyor galiba sevmiyor napcam blmedm
Selin-34 Bsecill Ablam Philips avent in kullanıyor 1 senedir çok memnun akıtma damlatma yapmıyormuş canım
Pnrmus Bsecill instada 1annekafasi diye bir instamom var nuk un pipetli alistirma bardagini oneriyordu. Bende sanirim ondan alacağım. Bebegim 6 bucuk aylik ama ne zaman pipetliye gececim bilmiyorum.
Bsecill Pnrmus aa hemen bakayım çok teşekkür ederim. Oğlum 1 yaşında biberon gibi yumuşak uçlu suluklardan kullanıyoruz şuan ama baktım aşağıda tutup hüp hüp çekmeye çalışıyo sanırım pipetliye hazır dedim alıp deneyeceğim bende. Szin için pipetli biraz erken sanırım ama her bebek farklı tabi ki en iyisini siz bilirsiniz
MihraKus Ben acaba kullanır mı diye baby plus aldım önce ama damlatıyor ters çevirince pipetliye alıştımı avent çok güzel ama çok pahalı ondan alabilirsiniz belki
Bsecill MihraKus avent fiyat olarak banada biraz fazla geldi ama öneriler o doğrultuda olursa sanırım onu alacağım çünkü çantada falan damlatmasına hiç tahammülüm yok her şey rezil oluyor bu sefer
Bmarya Kızım 14 aylık, Skip hopp marka pipetli suluk kullanmaya başladık. Ben becerrmez diye düşündüm ama çabuk öğrendi elinden düşürmüyor hoşuna gitti sanırım🥲
MihraKus Bsecill biz evde kullanıyoruz baby plus olanı ama dışarı da kullanım için nuk markasıda iyi diye duydum
dygcm Bsecill avent kullanıyorum ilk 6.aydan 11.aya kadar yıne aventin alıstırma bardagını kullandım 11.ayda pıpetlı suluk aldım akıtmıyo cok memnun kaldım onu kullanıyoruz
Bsecill Zerr Minnakevkedisi MihraKus Nehir06 Sevvaldal dygcm hepinize çok teşekkür ediyorum değerli deneyimlerinizi paylaştığınız için 🌺
Nehir06 Wee baby aldim kullanmazsa diye ucuz 35 tl internetten getirttim cokk sevdi damlatmiyor cok kullanisli onu kullanmaya devam ediyoruz.
Minnakevkedisi Bsecill kızım 11 aylıkken içmezse diye uygun fiyatlı bebedorun akıtmaz pipetli bardağını aldım kendisi içmeye başladı memnun kaldım pahalısını almaya gerek yokmuş 😊su içmiyordu daha önce 😊
Bsecill DenizinAnnesiiiii denemekte fayda var su önemli hepimiz için inşallah pipetliden içmeyi sever