Ecee Edward her bebeğin gelişimi kendine özeldir kime göre neye göre minik kalmış bebek her ay ortalama 500-1000 Gr almalı hemşireleri boşverin siz. Ağzı olan konuşuyor maalesef
Edward Ecee maalesef öyle ama beni sinir eden sanki mamayı vermek kolaya kaçıyorsun hesabı yapması. Yoksa 4,200 den 5 kg çıkması gayet iyi
Muhteriz Obez bebek sevgisi bitmiyor bazılarında benim kızım da 3400 doğdu 70 günlük olduk 5400 olmuş doktor gayet iyi dedi ama kaynanama sorsan zayıflıktan ölecekmiş yav he diyip geçiyorum ben
Edward Benim anlamadığım şey şu kilolu bebeğe bakım yapılıyor zayıf olana bakılmıyorlar hesabı yapmaları saçma sapan konuşmalar
Etibrownimm Edward yalnız sizin bebeğiniz 3 değil 2 aylık 63 gün yazmışsınız ☺️ Ve kilosu gayet iyi 👍🏻
Elifsuyum 2900 doğdu şuna 5400 3.ay sadece 400 gram almış sadece anne sütü doktor normalin altı ama anne sütüne devam dedi bence kiloya çok takmamak gereken
Mucizemmm Elifsuyum etrafındakileri dinlersen insanı deli ederler kilosu biraz fazla olsa bu seferde çok kilolu derler bişey yoksada bişey bulurlar bakma sen kilosu boyy iyi önemli olan sağlıklı olması bi rahatsızlığı olmasın yeter
Etibrownimm Edward tmm kuzum 3e yeni girmiş şuan 2 aylık oluyor 3 bitince 4ten gün aldığında 3 aylık olacak
SelmaYakup Edward 2 ayını tamamlamış oluyor bebeğin 2 aylık canim gayet iyi kilosu benimde 5700 idi 2 aylıkken.
Mucizemmm Edward > Mucizemmm kilosu biraz fazla olsa bu seferde çok kilolu derler bişey yoksada bişey bulurlar bakma sen kilosu boyy iyi önemli olan sağlıklı olması bi rahatsızlığı olmasın yeter
Ilknurutku06 Edward benim oğlum da 5 kilo 59 cm. Doktor bana da sınırda almış kiloyu dedi ama çok sıkıntı yapmıyorum. Minyon tipliyiz eşimle ıkimiz bebeğim de öyle olacak 😊
Etibrownimm Edward ne mazuru canım Estağfirullah üzme kendini dinleme kimseyi bebeğinin kilosu çok iyi benimkide 2 aylıkken 5 kiloydu şuan 3 aylık 6 kilo gittiğim bütün doktorlar çok iyi diyor