Kmsal78 Benim kızım 4 aylık ve oyun halısı almak istiyorum ama yakın cevremdeki insanlar alma gerek yok boşuna masraf diye söyleniyorlar bu konuda siz ne düşünüyorsunuz gerekli mi gereksiz mi ? Sizlere danışmak istedim
bitterdelisi24 Kmsal78 yani aldım bır hafta oynadı sonra skıldı.. bebekler degısık seylere daha heveslı oluyo aynı balonu elıne ver bır haftada skılır.. balonun degısık rengını ver bayıla bayıla oynar :) degısık yani :) ben aldıma pısman oldum acıkcası
Alismom Kmsal78 bizde çok işe yaradı 2 aydır kullanıyoruz müzikli oyuncağı var onu açıyoruz sevdiği bi çıngırak var onu taktık baya oyalanıyor🐣
Kmsal78 EmineYilmaz Bende öyle düşünüyorum aslinda fazla kullanamaz diye soyleniyorlar valla cogunluk senin gibi derse yarin gidip alicam tesekkur ederim bu arada
EmineYilmaz Kmsal78 rica ederim kullanır ya piyanolu alırsan daha iyi olur kızım 14 aylık hala oynuyor piyanosuyla
Morfrenk Bende aldım memnunum piyanolu olandan ama şimdi ki aklım olsa letgo dan falan 2.el alırdım, halısını yıkadıktan sonra mis gibi diğer aksamlarda çalışıyorsa çok para vermeye gerek yok bence💃
Busrabektas Kmsal78 küçük oyuncaklı olanların ömrü 1 ay. Yanı en azından bizde oyle oldu sonra donmeye başladıkça sıkıldı çünkü takılmaya başladı bizde trendyol dan “we are pia” aldık 140*190 suan salonda duruyor ve resmen hayat kurtardı tüm gün orda yuvarlanıyor oyalanıyor üstündeki şekillerde dikkatini cekiyor. Aktif emeklemesi başlayınca da odasına halı olarak koyacağım yüksekliği çok degil çünkü ölçüsünü ona göre aldım tam odasının yerine göre. Uzun süreli kullanmak istediğim için tercih ettik çok da memnunuz.
Tuba Kmsal78 her iki oğlumda severek oynadılar. piyanolu oyun halısı ama daha çok ilgilerini çekti. şuan 5,5 aylık oğlum ve hala oynuyor altında. 😇
nisaballinannesi Kmsal78 benim kızım 3 aylık büyük kurtacım iyi ki almışım diyorum herseferinde hem müzikli çokilgisini çekiyo oyalanıyo sevdiği oyuncaklarınıda asabiliyorum bence al derim biz e bebekden 120 tlye almıştık
Yademveannesi Kmsal78 kızım 2 ay 21 günlük şu an bile oynuyor. Bence oyun halısı bize de bebeğe de faydalı 😀
Melodii Kmsal78 bnde 3aylık almıştım piyanolu 90 -100 arası bişydi fakat birkaç arkadaş da yazmış sıkılsa bile belirli bir süreden sonra piyanosuyla hala oynuyor ve çok seviyor.. ayak kasları için, algıları için gerekli bir oyuncak 👍